h Dolar 34,0340 % -0.12
h Euro 38,0560 % -0.12
h Sterlin 45,3217 % 0.58
h Altın (Gr) 2.830,39 %1,00
h BIST100 9.975,61 %2,06
a
  • Vakit
  • Spor
  • Fatih Tekke: “Zorlu bir rakibe karşı galip gelerek 3 puanı aldık”

Fatih Tekke: “Zorlu bir rakibe karşı galip gelerek 3 puanı aldık”

Corendon Alanyaspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, Çaykur Rizespor maçının ardından takımının mücadelesini övdü ve zorlu rakiplerine karşı aldıkları 3 puanın değerini vurguladı. Alanyaspor, Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında Çaykur Rizespor'u 2-1 mağlup etti. Tekke, maçın genelinde hak ettiklerini düşündüğünü belirterek, takımın iyi hazırlandığını ve ön alan baskısını ikinci yarıda değiştirdiklerini ifade etti. Oyuncularının performansından memnun olan teknik direktör, önümüzdeki kritik maçlara odaklandıklarını söyledi.

Corendon Alanyaspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, Çaykur Rizespor maçının ardından yaptığı açıklamada takımını alkışladı ve sonucun zor bir takıma karşı elde edilen üç puanın değerini vurguladı.
Corendon Alanyaspor, Trendyol Süper Lig’in 21. haftasında kendi sahasında Çaykur Rizespor’u 2-1 mağlup etti. Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Corendon Alanyaspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, ikinci yarıda taktiksel değişiklik yaptıklarını belirterek, “Maçın genelinde, 90 dakikada sahada hak eden tarafın biz olduğunu düşünüyorum. İyi bir şekilde hazırlandık. Ancak ilk senaryomuz olan 5-3-2 sistemiyle yaptığımız presi çok iyi bulmadım. Karşılaşma başlamasıyla birlikte rakibin hızlı hücumları oldu ve bunlardan bir tanesi golle sonuçlandı. İkinci yarıda ise ön alan baskımızın şeklini değiştirdik. Sonuç olarak, oyuncularımın tamamen problem yaşamadan son 2,5 aydır süren dönemde takım haline gelme yolunda ciddi adımlar attığını söyleyebilirim. Onlara verdiği mücadele için alkışlarımı gönderiyorum. Zor bir takıma karşı üç puan aldık ve bu son derece değerli. Salı günü deplasmanda yine önemli bir maçımız var. Ardından Pendikspor ve Kasımpaşa maçlarına çıkacağız. Umuyorum ki bu dönemi iyi geçiririz. Henüz daha çok yol var. Oyuncularımın pes etmeyişi, geriye düşmesi, istek, arzu ve oyun organizasyonunu asla bırakmadan devam etmesi benim için çok değerli ve ümit verici. Hepimize hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

Trendyol 1. Lig: Kocaelispor, Eyüpspor’u 2-1 Yendi!

Sıradaki haber:

Trendyol 1. Lig: Kocaelispor, Eyüpspor’u 2-1 Yendi!