h Dolar 34,2962 % 0.51
h Euro 37,2216 % 0.51
h Sterlin 44,7396 % 0.72
h Altın (Gr) 2.989,09 %1,19
h BIST100 8.970,27 %-0,36
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Sultanbeyli’de bir bina, çatısı yangın sonucunda kullanılamaz hale geldi

Sultanbeyli’de bir bina, çatısı yangın sonucunda kullanılamaz hale geldi

Sultanbeyli ilçesinde bir binanın çatısında çıkan yangın, odun sobasından kaynaklanmış. Yangın hızla yayılıp çatının tamamını sarmış, ancak ölen veya yaralanan yokmuş. Olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri çağrılmış, yangın kısa sürede söndürülmüş. Polis ekipleri de olayla ilgili olarak inceleme yapmış.

Sultanbeyli’de Odun Sobasından Çıkan Yangın Binanın Çatısını Sardı

İstanbul’un Sultanbeyli ilçesinde bulunan bir apartmanın çatısında, odun sobasının neden olduğu yangın kısa sürede kontrol edilemez bir hal aldı. Neyse ki, olayda ölen veya yaralanan olmazken, iki katlı binanın çatısı kullanılamaz hale geldi.

Yangın, gece saatlerinde Mimar Sinan Mahallesi Fakülte Sokak üzerinde bulunan iki katlı binanın çatısında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, yakılan odun sobasının bacasında yangın çıktı. Hızla yayılan alevler, bütün çatıyı sararken, şans eseri can kaybı yaşanmadı. Çevredeki vatandaşlar hemen itfaiyeye haber verdi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangına hızlı bir şekilde müdahale ederek söndürdü. Polis ekipleri ise olayla ilgili soruşturma başlattı.

MSB’den Pençe-Kilit Operasyonunda PKK’lı 10 terörist etkisiz hale getirildi

Sıradaki haber:

MSB’den Pençe-Kilit Operasyonunda PKK’lı 10 terörist etkisiz hale getirildi