h Dolar 34,2948 % 0.51
h Euro 37,2471 % 0.51
h Sterlin 44,7957 % 0.84
h Altın (Gr) 2.988,05 %1,15
h BIST100 8.954,48 %-0,53
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Kayseri’nin geleceğini belirleyecek projeler için Başkan Çolakbayrakdar saha çalışmalarına başladı

Kayseri’nin geleceğini belirleyecek projeler için Başkan Çolakbayrakdar saha çalışmalarına başladı

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Yavuzlar, Gaziosman ve Yunusemre bölgelerindeki sorunları çözmek için saha çalışmaları yaptıklarını belirtti. Başkan Çolakbayrakdar, Yavuzlar Mahallesi'nde yıkım çalışmalarının tamamlandığını ve modern bir kavşak ile altyapı çalışmalarının başladığını söyledi. Ayrıca, Karadeniz Caddesi'nden Tayfun Caddesi'ne kesintisiz bir yol yapacaklarını ve Kocasinan'a yeni bir bulvar kazandıracaklarını ifade etti. Başkan, halkın daha iyi bir Kocasinan yaşaması için yoğun bir şekilde çalıştıklarını vurguladı.

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, geçtiğimiz hafta sonu Kocasinan ilçesindeki saha çalışmaları kapsamında Yavuzlar, Gaziosman ve Yunusemre bölgelerindeki sorunları çözme gayretlerini sürdürdü. Başkan Çolakbayrakdar, yapılan çalışmalarla birlikte Kocasinan’a yeni bir bulvar kazandıracaklarını ve yakın zamanda yeni müjdelerin verileceğini belirtti.

Başkan Çolakbayrakdar, başkan yardımcıları ve ilgili birim müdürleriyle birlikte Yavuzlar, Yunusemre, Ziyagökalp, Yenidoğan, Oruçreis, Şeker, Turgutreis, Erkilet, Ertuğrulgazi ve Osmangazi Mahallesi’nde yol, bulvar, kentsel dönüşüm, çevre düzenlemesi, park ve diğer donatılar için saha çalışmaları gerçekleştirdi. Yavuzlar Mahallesi’nde gerçekleştirilen çalışmalara öncelik veren Başkan Çolakbayrakdar, Karadeniz Caddesi’nden Tayfun Caddesi’ne kesintisiz ulaşım sağlayacak olan yol için gecekonduların yıkım işlemlerinin tamamlandığını ve altyapı çalışmalarının başladığını belirtti.

Yavuzlar Mahallesi’nde uzun yıllardır beklenen altyapı çalışmalarının artık hayata geçirilmek üzere olduğunu vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar, Karadeniz Caddesi’nden başlayıp Tayfun Caddesi’nde tamamlanacak olan yolun orta noktasındaki kavşakta gecekonduların yıkımının gerçekleştirildiğini ve şimdi ise altyapı çalışmalarının başladığını ifade etti. Bahar aylarıyla birlikte yapılacak olan yol yapımı ve asfalt çalışmalarıyla bu bölgenin Yavuzlar, Yunusemre ve şehir için önemli bir kazanım olacağını belirten Başkan Çolakbayrakdar, önümüzdeki zaman diliminde yeni müjdeleri vereceklerini söyledi.

Başkan Çolakbayrakdar, Karadeniz Caddesi’nden Tayfun Caddesi’ne kesintisiz ulaşım sağlanacağını ve mülkiyet sorunlarının çözülmesiyle birlikte bu sokak görünümündeki bölgenin bulvar olarak düzenleneceğini belirtti. Ayrıca çevre düzenlemesi, yeşil alanlar, kentsel dönüşüm ve sosyal donatılar için çalışmalara başlanacağını kaydeden Başkan Çolakbayrakdar, bahar aylarıyla birlikte asfaltlama çalışmalarının da gerçekleştirileceğini ifade etti. Başkan, Kocasinan halkının mutlu bir şekilde yaşayabileceği bir şehir oluşturma gayretlerinin devam ettiğini vurgulayarak daha güzel bir Kocasinan için yoğun çaba harcadıklarını belirtti.

Başkan Çolakbayrakdar, halkın yaşam kalitesini yükseltmek adına yoğun çalışmalar yaptıklarını ifade ederek sözlerini tamamladı.

Ulu Cami’nde Kabe örtüsü püskülleri güvence altına alındı

Sıradaki haber:

Ulu Cami’nde Kabe örtüsü püskülleri güvence altına alındı