h Dolar 34,2856 % 0.48
h Euro 37,2245 % 0.48
h Sterlin 44,7992 % 0.85
h Altın (Gr) 2.980,10 %0,89
h BIST100 9.052,01 %0,55
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Mustafakemalpaşa’da altyapı çalışmaları başlıyor: Tüm altyapı yenileniyor!

Mustafakemalpaşa’da altyapı çalışmaları başlıyor: Tüm altyapı yenileniyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Mustafakemalpaşa ilçesinde altyapı çalışmalarını tamamlayarak asfaltlama çalışmalarına geçti. Fevzipaşa Mahallesi'ndeki kanalizasyon ve yağmur suyu hattı tamamlandıktan sonra yaklaşık 800 metre uzunluğundaki Fevzipaşa Caddesi'nin tamamı asfaltlandı. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, çalışmaların ilçenin altyapısını güçlendirerek sağlıklı içme suyu sağlamayı amaçladığını belirtti.

Bursa Büyükşehir Belediyesi, İnegöl, Karacabey ve Mustafakemalpaşa ilçelerinde gerçekleştirdiği altyapı yenileme çalışmaları kapsamında Mustafakemalpaşa’da asfaltlama faaliyetlerine başladı. Mustafakemalpaşa’nın Fevzipaşa Mahallesi’nde kanalizasyon ve yağmur suyu hattı çalışmalarını tamamlayan BUSKİ ekipleri, bin 300 ton asfalt kaplama ile Fevzipaşa Caddesi’nin tamamını asfaltladı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü ekipleri, Bursa’nın ilçelerinde şehir merkeziyle paralel bir şekilde güçlü bir altyapı oluşturmayı hedefliyor. Bu kapsamda Mustafakemalpaşa’da da çalışmalara hız verildi. Atatürk ve Yunus Emre mahalleleri ile Fevzi Paşa Caddesi’nde toplam 6 bin metre uzunluğunda kanalizasyon ve yağmur suyu hattı çalışmaları gerçekleştirildi. Fevzipaşa Mahallesi’nde tamamlanan kanalizasyon ve yağmur suyu hattı çalışmalarının ardından bin 300 ton asfalt kaplama faaliyetleri de tamamlandı.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, altyapı çalışmalarının yanı sıra ilçelerin içme suyu hatlarını da yenilediklerini belirtti. Mustafakemalpaşa’nın 100 binden fazla nüfusa sahip olduğunu ve ilçe sakinlerinin daha sağlıklı içme suyuna kavuşması için altyapı yenileme çalışmalarının büyük önem taşıdığını ifade eden Başkan Aktaş, “17 ilçemizi şantiye alanına dönüştürdük” şeklinde konuştu.

Harşit Çayı’na düşen yavru kedinin kurtarılması için itfaiye ekipleri seferber oldu

Sıradaki haber:

Harşit Çayı’na düşen yavru kedinin kurtarılması için itfaiye ekipleri seferber oldu