h Dolar 34,2603 % 0
h Euro 37,0122 % 0
h Sterlin 44,4474 % -0.1
h Altın (Gr) 3.028,05 %0,02
h BIST100 %
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Hatay’da hırsızlık olaylarında şüphelenilen kişiler yakalanmıştır

Hatay’da hırsızlık olaylarında şüphelenilen kişiler yakalanmıştır

Hatay Emniyet Müdürlüğü'nün çalışmaları sonucunda, İskenderun Çay Mahallesi'nde gerçekleşen evden hırsızlık ve Yıldırımtepe Mahallesi'nde yaşanan motosiklet hırsızlığı olaylarının şüphelisi yakalandı. Yakalanan şüpheliden çeşitli eşyalar ele geçirildi. Ayrıca, bir iş yerinden hırsızlık yaptığı iddia edilen bir kişi ve biri aranan iki şüpheli daha tutuklandı.

Hatay Emniyet Müdürlüğü’nün çalışmaları sonucunda hırsızlık olaylarına karışan şüpheliler yakalandı.

Hatay Emniyet Müdürlüğü, hırsızlık suçlarıyla mücadele etmek için yürüttüğü çalışmalar kapsamında, İskenderun Çay Mahallesi’nde 28 Aralık’ta meydana gelen bir evden hırsızlık olayı ile Yıldırımtepe Mahallesi’nde 4 Ocak’ta gerçekleşen bir elektrikli motosiklet hırsızlığı olayının şüphelisi olan İ.S’yi 9 Ocak’ta yakalayarak gözaltına aldı. İ.S’den bir adet televizyon, iki adet hoparlör ve bir ses sistemi ele geçirildi.

Ayrıca, 1 Ocak’ta Meydan Mahallesi’nde bir iş yerinden hırsızlık yapmakla suçlanan İ.E. ve 1 yıl 6 ay hapis cezası ile aranan M.K, suç eşyası satın alma suçundan 3.800 TL adli para cezası ile aranan E.B. de yakalandı. Yakalanan şüpheliler, adli süreçlerin tamamlanmasının ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kirpi avlayan 6 kişiye 42.462 TL para cezası verildi

Sıradaki haber:

Kirpi avlayan 6 kişiye 42.462 TL para cezası verildi