h Dolar 34,2614 % 0
h Euro 37,0313 % 0
h Sterlin 44,5695 % 0.11
h Altın (Gr) 3.014,56 %-0,42
h BIST100 8.838,60 %2,13
a
  • Vakit
  • Gündem
  • OkeyFest 2024’te Çok Tıklanan Bir stand oldu

OkeyFest 2024’te Çok Tıklanan Bir stand oldu

Orta Karadeniz Kariyer Fuarı 2024 (OKAF’24), Çarşamba Ticaret Borsası'nın stant açmasıyla öğrenci ve mezunlara kariyer planlamalarında yardımcı oldu. Fuarda Çarşamba'da faaliyet gösteren firmalar hakkında bilgi verilirken, öğrenci ve mezunlara meslek ve istihdam süreçleri hakkında bilgilendirme yapıldı. OKAF'24, yüzlerce firma ve 8 üniversiteyi öğrenciler ve mezunlarla buluşturdu. Çarşamba Ticaret Borsası'nın standı, yoğun ilgi gördü ve öğrenci ve mezunların kariyer planlarında yardımcı oldu. Bu fuar, Karadeniz Bölgesi için önemli bir adım niteliği taşıyor.

Çarşamba Ticaret Borsası (ÇTB) yetkilileri, Orta Karadeniz Kariyer Fuarı 2024’te (OKAF’24) stant açarak, sektör temsilcilerini ve mezun adayı öğrencileri bir araya getirdi. Fuarda Çarşamba’da faaliyet gösteren firmalar hakkında bilgilendirme yapılırken, öğrenci ve mezunların kariyer planlarını oluşturmasına da destek sağlandı.

Samsun’da düzenlenen OKAF’24, “Yetenek Her Yerde” sloganıyla kapılarını açtı. Çarşamba Ticaret Borsası, kamu kurumları, ulusal ve Samsun’un yerel firmaları da stant açarak, öğrencilere ve mezunlara meslek ve istihdam süreçleri hakkında bilgiler verdi. Fuarda yer alan yüzlerce firma ve 8 üniversite, 10-11 Ocak tarihlerinde binlerce öğrenci ve mezunla buluştu. ÇTB Meclis Başkanı Hacı Toraman, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şevket Zeren, Genel Sekreter Sercan Yaşar, Meclis Üyeleri Mehmet Çalışkan ve Hüseyin Işık ve Kurucu Meclis Başkanı Nurettin Öztekin’in de katıldığı fuar, il ve ilçe protokolünün de katılımıyla açıldı.

Çarşamba Ticaret Borsası standı, öğrenciler, mezunlar ve Samsun halkı tarafından büyük ilgi gördü. Stantlardaki görevliler, kendilerine yöneltilen soruları cevaplayarak, meslekleri, faaliyetleri ve Çarşamba’da faaliyet gösteren firmalar hakkında bilgi verdi. Fuarda, Borsa üyesi Özyılmaz Fındık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi de yer aldı. Borsa tarafından sağlanan koordinasyon sayesinde, öğrenci ve mezunların kariyer planlarını oluşturmalarına katkı sağlamak amacıyla firma başvuruları yönlendirildi.

Çarşamba Ticaret Borsası Meclisi, fuar kapsamında Çarşamba, Bafra ve Havza Ticaret ve Sanayi Odası’na ait standları ziyaret etti. Meclis Başkanı Hacı Toraman, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Sefa Kocabaş ile görüşerek, Oda ve Borsa üyelerini ziyaret etti.

Fuar kapsamında stant açan firmaları ziyaret eden Meclis Başkanı Hacı Toraman, Orta Karadeniz Kariyer Fuarı’nın Karadeniz Bölgesi için büyük önem taşıdığını belirtti. Toraman, “Öğrencilerimiz ve mezunlarımız, birçok iş imkanı bulabilecekleri firmalarla bir araya geldi. Bu fuar, bölgemizin gelişimi, firmalarımızın nitelikli personel bulmasına ve istihdama yönelik atılmış önemli bir adımdır” dedi.

Gazeteciler, Zonguldak Valiliği tarafından organize edilen bir etkinlikte buluştu.

Sıradaki haber:

Gazeteciler, Zonguldak Valiliği tarafından organize edilen bir etkinlikte buluştu.