h Dolar 34,4676 % 0.32
h Euro 37,2859 % 0.32
h Sterlin 44,9401 % 0.71
h Altın (Gr) 2.997,87 %1,49
h BIST100 8.793,61 %-2,32
a
  • Vakit
  • Spor
  • Trabzonspor, Trendyol Süper Lig’de Samsunspor’u 2-1 mağlup etti! (Maç sonucu)

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig’de Samsunspor’u 2-1 mağlup etti! (Maç sonucu)

Trabzonspor, Samsunspor'u 2-1 yenerek galip geldi. Maçta perde arkasında neler yaşandığını öğrenmek için detaylara göz atın!

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig’in 16. hafta erteleme maçında kendi sahasında Samsunspor’u 2-1 mağlup ederek galibiyet aldı.

Maçın ikinci yarısına dair dakikalar şu şekilde gelişti:
– 49. dakikada Visca’nın ceza yayı üzerinden yaptığı vuruşta top, kaleci Okan Koçuk’tan döndü ve savunma tarafından uzaklaştırıldı.
– 52. dakikada Bakasetas’ın ceza sahası dışından sert şutunda top yine kaleci Okan’a çarptı.
– 53. dakikada Muhammed Gümüşkaya’nın ceza sahası dışından yaptığı vuruşta top, kaleci Uğurcan Çakır’da kaldı.
– 83. dakikada Bakasetas’ın şutunda savunmadan dönen topu Visca gelişine vurdu ancak kaleci Okan Koçuk kornere çeldi.
– 89. dakikada Visca’nın sağ kanattan kullandığı korner atışında Bakasetas’ın sert şutuna kaleci Okan Koçuk engel oldu. Savunma, dönen topu uzaklaştırdı.
– 90+2. dakikada Bakasetas’ın ceza sahası içinde Flavien Tait’e yaptığı faul sonucunda hakem Cihan Aydın penaltı noktasını gösterdi. Penaltıyı kullanan Taylan Antalyalı, topu ağlarla buluşturarak skoru 2-1 yaptı.

Maçın hakemleri Cihan Aydın, Deniz Caner Özaral ve Hakan Yemişken’di. Trabzonspor’un kadrosu ise Uğurcan Çakır, Larsen (Mehmet Can Aydın 75. dakika), Baniya, Benkovic, Eren Elmalı, Berat Özdemir (Bardhi 75. dakika), Mendy, Bakasetas, Edin Visca (Kerem Şen 90. dakika), Fountas (Umut Güneş 86. dakika), Onuachu (Enis Destan 90. dakika) şeklindeydi. Yedekler arasında Muhammet Taha Tepe, Fernandes, Hüseyin Türkmen, Göktan Gürpüz ve Arif Boşluk da yer aldı. Abdullah Avcı ise takımın teknik direktörlük görevini yürüttü.

Samsunspor’un kadrosu ise Okan Koçuk, Haluk Mustafa Tan, Lumobir Satka, Alim Öztürk, Soner Gönül (Zeki Yavru 46. dakika), Taylan Antalyalı, Bennesser (Flavien Tait 62. dakika), Carl Holse (Ercan Kara 62. dakika), Muhammed Gümüşkaya (Fofana 62. dakika), Emre Kılınç, Mouanddilmadji (Nany Dimata 80. dakika) şeklindeydi. Yedekler arasında Szumuski, Drongelen, Soner Aydoğdu, Enes Albak ve Osman Çelik de bulunmaktaydı. Teknik direktör Markus Gisdol, takımın başındaydı.

Maçtaki goller ise Benkovic (21. dakika) ve Onuachu’nun (45. dakika) Trabzonspor lehine, Taylan Antalyalı’nın ise (90+2 penaltı) Samsunspor lehine olduğu belirlendi. Sarı kart alan oyuncular ise Benkovic, Fountas ve Mehmet Can Aydın (Trabzonspor) ile Haluk Mustafa Tan (Samsunspor) oldu.

Melikgazi Kayseri Basketbol, EuroCup Kadınlar Son 16 Turu’nda NKA Pecs Üniversitesi’ni 76-65 yenerek galip geldi.

Sıradaki haber:

Melikgazi Kayseri Basketbol, EuroCup Kadınlar Son 16 Turu’nda NKA Pecs Üniversitesi’ni 76-65 yenerek galip geldi.