h Dolar 34,2689 % 0.02
h Euro 36,9975 % 0.02
h Sterlin 44,4799 % -0.02
h Altın (Gr) 3.028,43 %0,03
h BIST100 8.842,42 %0,04
a
  • Vakit
  • Gündem
  • İstanbul’da huzur uygulaması yapıldı ve sonuçlar olumlu oldu

İstanbul’da huzur uygulaması yapıldı ve sonuçlar olumlu oldu

İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından kent genelinde gerçekleştirilen huzur uygulamasında araçlar didik didik arandı ve sürücülerin belgeleri kontrol edildi. Denetimlere farklı birimlerin yanı sıra Özel Harekat ekipleri de katıldı. Fatih, Beyoğlu ve Kadıköy gibi bölgelerde yapılan uygulamalarda ayrıca narkotik köpeği de kullanıldı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, şehir genelinde huzur uygulaması düzenlediği bildirildi. Gerçekleştirilen denetimlerde araçlar detaylı bir şekilde arandı ve sürücülerin belgeleri incelendi.

Huzur uygulaması kapsamında İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı birçok birim aktif olarak görev aldı. Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Önleyici Hizmetler, Trafik Denetleme, Havacılık, Narkotik Suçlarla Mücadele ve Deniz Limanı Şube ekiplerinin yanı sıra Özel Harekat birimi de katılım sağladı. Düzenlenen denetimler, özellikle Fatih, Beyoğlu ve Kadıköy gibi bölgelerde yoğunlaştı. Araçlar durdurularak sürücülerin belgeleri kontrol edilirken, narkotik köpeği de araçlar üzerinde arama çalışmalarına destek verdi.

Buzağı satışına gelenler büyük bir korkuyla karşılaştılar

Sıradaki haber:

Buzağı satışına gelenler büyük bir korkuyla karşılaştılar