h Dolar 34,2634 % 0.01
h Euro 36,9883 % 0.01
h Sterlin 44,5163 % 0.06
h Altın (Gr) 3.032,32 %0,16
h BIST100 8.755,51 %-0,94
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Beylikdüzü E-5 üzerinde meydana gelen bir motosiklet kazası, sürücünün yola savrulmasına neden oldu ancak kıl payı kurtuldu.

Beylikdüzü E-5 üzerinde meydana gelen bir motosiklet kazası, sürücünün yola savrulmasına neden oldu ancak kıl payı kurtuldu.

Beylikdüzü E-5'te seyir halinde olan bir motosiklet sürücüsü, bozuk yol yüzünden düşerek kıl payı ölümden kurtuldu. Bir sürücü tarafından kask kamerasıyla kaydedilen görüntülerde, sürücünün motoruyla yola savrulduğu ve nasıl bir araca çarpmadan durduğu görülüyor. Kazadan sağ kurtulan sürücüye olay yerindeki diğer sürücüler yardımcı oldu.

Beylikdüzü E-5’te seyir halinde olan bir motosiklet sürücüsü, dengesini kaybederek yola savruldu. Bu korku dolu anlar kask kamerası tarafından kaydedildi. Olay, E-5 Haramidere Metrobüs durağı mevkiinde gerçekleşti. Olayın ayrıntılarına göre, motosikletli bir kadın sürücü, bozuk yol nedeniyle dengesini kaybederek düştü. Motosiklet, birkaç metre sürüklendikten sonra durdu. Düşen sürücü, yakındaki bir araca çarpmadan kıl payıyla ölümden kurtuldu. Olayın ardından bir sürücü durarak kadına yardımcı olurken, kazayı gören sağlık ekipleri sürücünün durumunu kontrol etmek için durdu. Şans eseri yaralanmadan kurtulan sürücünün o anları, kask kamerası tarafından kaydedildi.

MSB: “Pençe-Kilit operasyonu bölgesindeki çatışmada 1 asker şehit oldu”

Sıradaki haber:

MSB: “Pençe-Kilit operasyonu bölgesindeki çatışmada 1 asker şehit oldu”