h Dolar 34,2614 % 0
h Euro 37,0313 % 0
h Sterlin 44,5695 % 0.11
h Altın (Gr) 3.014,56 %-0,42
h BIST100 8.838,60 %2,13
a

Kocaeli’ye bir şehit haberi daha geldi

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde gerçekleşen saldırıda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Samet Aslan'ın ailesine haber verildi. Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ve askeri yetkililer, Çayırova ilçesindeki aileye başsağlığı dileyerek taziye çadırında dua etti. Şehidin cenazesinin Amasya'da defnedileceği bildirildi. Saldırıda bir asker de yaralanmış olup tedavisi başlamıştır. Bölgede operasyonlar devam etmektedir.

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde gerçekleştirilen saldırıda Piyade Uzman Çavuş Samet Aslan şehit düştü. Şehidin ailesi Kocaeli’de yaşamaktadır ve şehadet haberini Vali Seddar Yavuz ve askeri yetkililer ile paylaşılmıştır.

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesindeki terör örgütü mensupları tarafından düzenlenen hain saldırıda Piyade Uzman Çavuş Samet Aslan şehit olmuş, bir asker de yaralanmıştır. Aslan, Kocaeli’nin Çayırova ilçesinde yaşayan bir vatandaşımızdır ve ailesine Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ve askeri yetkililer tarafından acı haber verilmiştir.

Şehidimizin cenaze namazı, memleketi Amasya’da kılınacak. Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, askeri yetkililer, ilçe Kaymakamı Hasan Gözen ve Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, aile ile birlikte taziye çadırında dua ettiler.

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, “11 Ocak tarihinde Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde gerçekleşen taciz ve sızma girişimi sonucunda Piyade Uzman Çavuş Samet Aslan şehit olmuş, bir kahraman silah arkadaşımız ise yaralanmıştır. Yaralanan personelimiz hemen hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınmıştır. Bölgede operasyonlar halen devam etmektedir. Bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri’ne ve tüm milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı personelimize de acil şifalar dileriz” şeklinde ifadelere yer verildi.

Sındırgılı öğrenciler, Regaip gecesine özel bir program düzenledi.

Sıradaki haber:

Sındırgılı öğrenciler, Regaip gecesine özel bir program düzenledi.