h Dolar 34,2689 % 0.02
h Euro 36,9975 % 0.02
h Sterlin 44,4799 % -0.02
h Altın (Gr) 3.028,43 %0,03
h BIST100 8.842,42 %0,04
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Uyuşturucu ticaretiyle ilişkili olan bir kadına şiddet ihbarı başlığını çift tırnakları sildikten sonra anlamını kaybetmeden Türkçe olarak özgünleştiriyorum: “Kadına şiddet ihbarında bulunulması, uyuşturucu ticaretine dönüştü”

Uyuşturucu ticaretiyle ilişkili olan bir kadına şiddet ihbarı başlığını çift tırnakları sildikten sonra anlamını kaybetmeden Türkçe olarak özgünleştiriyorum: “Kadına şiddet ihbarında bulunulması, uyuşturucu ticaretine dönüştü”

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde polis, kadına şiddet ihbarı üzerine yapılan kontrolde uyuşturucu ticaretine rastladı. Operasyonda 3 şüpheli yakalandı ve uyuşturucu madde, terazi ve 49.500 TL nakit para ele geçirildi. Başka bir olayda ise uyuşturucu satıcısı takip sonucu yakalandı ve çeşitli maddeler ile para ele geçirildi. Her iki olayda da gözaltına alınanların bir kısmı tutuklandı.

Karşıyaka ilçesinde bir kadına şiddet ihbarı üzerine olay yerine giden polis ekipleri, uyuşturucu ticaretiyle ilgili bir olaya şahit oldu. Olay sonucunda yapılan operasyonda, 3 şüpheli gözaltına alındı ve uyuşturucu maddeler ile büyük miktarda nakit para ele geçirildi.

İzmir’in Karşıyaka ilçesinde bulunan Karşıyaka İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bir kadına şiddet ihbarı üzerine harekete geçti. Ancak polis ekipleri olay yerine ulaştıklarında ihbarın asılsız olduğunu tespit etti. Fakat adresten ayrılırken, kapı girişindeki bir poşetten yoğun bir esrar kokusu geldiği fark edildi. Bunun üzerine savcılıktan alınan talimatla adrese operasyon düzenlendi.

Operasyonda yapılan aramalarda, 710 gram esrar, sentetik haplar, hassas terazi, kilitli poşetler, ruhsatsız tabancalar ve uyuşturucu ticaretinden elde edildiği tahmin edilen 49 bin 500 lira nakit para ele geçirildi. Olayla ilgili olarak gözaltına alınan 3 şüpheli, emniyet birimindeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan şüphelilerden biri tutuklanırken, diğer 2 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Bu arada bir başka uyuşturucu satıcısı da polis ekipleri tarafından takip edildikten sonra suçüstü yakalandı. Şüphelinin adresinde yapılan arama sonucunda ise 28 sentetik hap, 53 gram metamfetamin, bir miktar kokain, hassas terazi, ruhsatsız tabanca, satışa hazır folyoya sarılı metamfetamin maddesi ve kaçak alkol üretiminde kullanılan 178 adet aroma kitinin yanı sıra 17 bin lira nakit para ele geçirildi. Olayla ilgili olarak gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı.

Karşıyaka’da kadına şiddet ihbarıyla başlayan polis ekiplerinin müdahalesi, uyuşturucu ticaretini ortaya çıkardı. Yapılan operasyonlarda ele geçirilen uyuşturucu maddeler ve para, suçluların adalete teslim edilmesiyle sonuçlandı.

Şişli’de bekçi, ısınmak için ateş yaktı: Bekçi kulübesi ve hafif ticari araç küle döndü!

Sıradaki haber:

Şişli’de bekçi, ısınmak için ateş yaktı: Bekçi kulübesi ve hafif ticari araç küle döndü!