h Dolar 34,2411 % -0.12
h Euro 37,0790 % -0.12
h Sterlin 44,4998 % 0.42
h Altın (Gr) 3.011,18 %0,63
h BIST100 8.856,19 %1,62
a
  • Vakit
  • Gündem
  • 12 yıl önce arkadaşını öldürmekle suçlanan ve firari durumda olan kişi, saklandığı evde yakalandı

12 yıl önce arkadaşını öldürmekle suçlanan ve firari durumda olan kişi, saklandığı evde yakalandı

İzmir'in Konak ilçesinde bir adam, 2012 yılında çocukluk arkadaşını bıçaklayarak öldürdü ve 2 kişiyi yaraladı. Koronavirüs izninden dönmediği için aranan katil zanlısı, saklandığı evde polis tarafından yakalandı. İbrahim Turan adlı zanlı, olayın ardından 18 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı. Emniyet müdürlüğü ekiplerinin operasyonu sonucunda yakalanan Turan, polis işlemlerinin ardından cezaevine teslim edilecek.

İzmir’in Konak ilçesinde 2012 yılında bir çocukluk arkadaşını bıçaklayarak öldüren ve 2 kişiyi yaralayan bir zanlı, saklandığı evde polis tarafından yakalandı. Bu katil zanlısı, koronavirüs izni sırasında cezaevine dönmeyerek 2020 yılında kaçmıştı. Ancak şimdi yakalandı ve polis tarafından emniyete götürüldü.

Konak İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, aranan şahıslarla ilgili yaptıkları çalışmalar sırasında, 18 yıl hapis cezası bulunan İbrahim Turan’ın (58) Saygı Mahallesi’ndeki bir evde saklandığı bilgisini aldı. Polis, savcılıktan aldığı izinle birlikte adrese operasyon düzenledi ve aranan zanlıyı evde yakaladı. İbrahim Turan, “Kasten Öldürme”, “Basit Yaralama” ve “Mala Zarar Verme” suçlarından aranıyordu.

İncelemeler sonucunda, firari katil zanlısı İbrahim Turan’ın 25 Şubat 2012 tarihinde bir küfür kavgası sırasında çocukluk arkadaşı olan kahvehane işletmecisi Metin Beyazıt’ı bıçakla boğazını keserek öldürdüğü ve aynı bıçakla A.G. ve Y.T. adlı diğer kişileri yaraladığı ortaya çıktı.

İbrahim Turan, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından cezaevine teslim edileceği belirtildi.

Firari cinsel istismar zanlısı yakalandı

Sıradaki haber:

Firari cinsel istismar zanlısı yakalandı