h Dolar 34,2641 % 0.01
h Euro 36,9663 % 0.01
h Sterlin 44,4907 % 0
h Altın (Gr) 3.028,72 %0,04
h BIST100 8.732,17 %-1,20
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • Genç kuşaklara Edremit’te “Dilimizin Zenginlikleri” aktarılıyor

Genç kuşaklara Edremit’te “Dilimizin Zenginlikleri” aktarılıyor

Balıkesir'in Edremit ilçesinde Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında öğrencilere ödül töreni düzenlendi. Türkçenin zenginliklerini anlatan sözlükler, afişler ve resimler sergilendi ve dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Törene Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar Ciğer de katıldı. Proje, ilçe okullarında çeşitli etkinliklerle yaygınlaştırılmaya devam ediyor.

Balıkesir’in Edremit ilçesinde Dilimizin Zenginlikleri Projesi, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hayata geçiriliyor. Proje kapsamında ilçe okullarında çeşitli etkinlikler düzenlenerek Türkçenin önemi vurgulanıyor.

Edremit Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirilen ödül töreninde, Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında il ve ilçe genelinde dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Törende, öğrenciler tarafından Türkçenin zenginliklerini anlatan sözlükler, afişler ve resimler sergilendi. Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş da törene katılarak dereceye giren öğrencilere ödüllerini takdim etti. Törene, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar Ciğer, şube müdürleri, kurum amirleri ve öğrenciler de katıldı.

Türkiye’de eşi benzeri olmayan bu sınıfta, minik öğrencilere masal anlatılıyor.

Sıradaki haber:

Türkiye’de eşi benzeri olmayan bu sınıfta, minik öğrencilere masal anlatılıyor.