h Dolar 34,2811 % -0.03
h Euro 36,9885 % -0.03
h Sterlin 44,5101 % 0.04
h Altın (Gr) 3.036,02 %0,28
h BIST100 8.747,07 %-1,04
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Otomobil çukura düştü, sürücü tepki gösterdi: “Zararımın karşılanmasını istiyorum!”

Otomobil çukura düştü, sürücü tepki gösterdi: “Zararımın karşılanmasını istiyorum!”

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde uzun süredir onarılmayan bir çukura bir araç düştü. Sürücü, belediyenin ihmali nedeniyle aracının zarar görmesini ve çukurun kapatılmasını istedi. Mahalle sakinleri birçok kez belediyeye bildirimde bulunmalarına rağmen çukurun hala tamir edilmediğini belirtti. Vatandaşlar, daha fazla zararın yaşanmaması için belediye ekiplerinin hemen yolun yapılmasını talep etti.

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde 6 aydır tamir edilmeyen bir çukura bir araç düştü ve maddi hasara yol açtı. Belediyeye tepki gösteren bir vatandaş, “4 aydır bildirmediğimiz, şikayet etmediğimiz yer kalmadı. Şimdi de aracımız bu çukura düştü, zararımın tazmin edilmesini istiyorum” dedi.
Çorlu ilçesi Reşadiye Mahallesi Mandıracı 2. Sokak 2. Aralık’ta seyir halindeki bir araç, yaklaşık bir metre derinlikteki çukura düştü. Sürücü, aracını çukurdan çıkarmakta başarısız oldu. Araç, olay yerine çağrılan çekici yardımıyla kurtarıldı ve tamirciye götürüldü.

4 aydır çukur değişmedi
Araçta oluşan maddi hasar nedeniyle sürücü, aracının hareket kabiliyetini kaybettiğini belirtti ve “Burada sürekli olarak araçlar çukura düşüyor. Mahalle sakinlerinin belediyeye bildirmesine rağmen bir türlü gelip tamir yapılmadı. Araçlarımız hasar görüyor, bu çukurun bir an önce kapatılmasını istiyoruz. Daha fazla vatandaşımız zarar görmesin, ayrıca zarar gören aracın tazmin edilmesini istiyoruz. Bu çukur 4 aydır aynı. 3-4 aracı kurtardık ama daha büyük sorunlar yaşanmamasını istiyoruz. Lütfen belediye ekiplerinin bu yolun düzeltilmesi için harekete geçmesini istiyoruz” şeklinde tepkisini dile getirdi.

Yolcu minibüsü şoförü, yol isteyince gözleri önünde 4 kişi tarafından saldırıya uğradı… Kameralar anları kaydetti

Sıradaki haber:

Yolcu minibüsü şoförü, yol isteyince gözleri önünde 4 kişi tarafından saldırıya uğradı… Kameralar anları kaydetti