h Dolar 34,2603 % 0
h Euro 37,0122 % 0
h Sterlin 44,4474 % -0.1
h Altın (Gr) 3.028,05 %0,02
h BIST100 %
a
  • Vakit
  • Gündem
  • 5 milyon liraya mal olan bir tırın çalınmasıyla mağdur olan vatandaş, umutla geleceğe bakıyor

5 milyon liraya mal olan bir tırın çalınmasıyla mağdur olan vatandaş, umutla geleceğe bakıyor

Hatay'da yaşayan Ali Kesik, tırının çalınmasının ardından güzel haber bekliyor. Tır şoförünün ortadan kaybolması ve araç takip sisteminin devre dışı kalması üzerine polis ekipleri çalışma başlattı. Şoför daha sonra bulunarak ifadesi alındı ancak serbest bırakıldı. Tırın farklı bir plakayla başka bir ilçede görüntülendiği belirtildi. Ali Kesik, yılların emeği olan tırının çalınmasının üzüntüsünü yaşadı ve polis ekiplerinden güzel haber bekliyor. Kesik, deprem mağduru olduklarını ve bu durumun bir an önce çözülmesini istediklerini belirtti.

Hatay’ın İskenderun ilçesinde yaşayan Ali Kesik, yeni yılın ilk gününde çalınan tırından gelecek güzel haberi umutla bekliyor. Ekmek parasını tırıyla taşımacılık yaparak kazanan Kesik, tırını şoförüne teslim etmişti. Ancak şoför, iz bırakmadan ortadan kaybolunca Kesik büyük bir şok yaşadı. Durumu polise bildiren Kesik, tırının hırsızlar tarafından çalındığını öğrendi. Tırın farklı bir plakayla Kırıkhan ilçesinde bir benzinlikte görüntülendiği ortaya çıktı.

Yılların emeği olan tırının çalınması Ali Kesik ve ailesini büyük bir üzüntüye sevk etti. İz bırakmadan kaybolan şoförden haber alınamadığı için endişelenen Kesik, güvenlik kameralarının yardımıyla tırın izini sürmeye başladı. Kırıkhan’da farklı bir plaka takılı olarak mazot alırken görüntülenen tırın çalınan araç olduğu tespit edildi. Kesik, durumu emniyete bildirdi ve tırın izini süren polis ekipleriyle bilgilerini paylaştı.

Depremlerden dolayı mağdur olduklarını belirten Kesik, 20 yıllık emeklerinin bir anda yok olduğunu söyledi. Şoförün silah zoruyla tırı Kırıkhan’a götürüp geri vereceği yönündeki ifadesiyle serbest bırakıldığı bilgisini veren Kesik, şaşkınlığını gizleyemedi. Güvenlik kameralarının net şekilde olayı kaydettiğini belirten Kesik, şüphelilerin hala serbest dolaşmasının kendisini derinden etkilediğini söyledi.

Ali Kesik ve ailesi, tırının bulunması ve yaşanan mağduriyetin giderilmesi için yetkililerden yardım bekliyor. Tırın hırsızların elindeyken başka suçlara karışmaması için acil önlemler alınması gerektiğini vurgulayan Kesik, adaletin bir an önce yerini bulmasını istiyor.

Otomobil çukura düştü, sürücü tepki gösterdi: “Zararımın karşılanmasını istiyorum!”

Sıradaki haber:

Otomobil çukura düştü, sürücü tepki gösterdi: “Zararımın karşılanmasını istiyorum!”