h Dolar 34,2411 % -0.12
h Euro 37,0790 % -0.12
h Sterlin 44,4998 % 0.42
h Altın (Gr) 3.011,18 %0,63
h BIST100 8.856,19 %1,62
a
  • Vakit
  • Yaşam
  • Pamukkale Belediyesi, üçlü kompleks projesini duyurdu.

Pamukkale Belediyesi, üçlü kompleks projesini duyurdu.

Denizli Pamukkale Belediyesi, Asmalıevler Mahallesi'nde yeni bir proje hayata geçirdi. "Pamukkale Belediyesi Asmalıevler Mahallesi Gülsüm Serter 4- Yaş Grubu Kreş, Cami ve Aile Sağlığı Merkezi" adını taşıyan proje, temel atma töreniyle başladı. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, projenin hayalini kurduklarını ve bu hayali gerçekleştirme mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Törene AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve birçok vatandaş katıldı. Projenin tamamlanması için kısa sürede çalışmaların bitirilmesi planlanıyor.

Denizli Pamukkale Belediyesi, Asmalıevler Mahallesi’nde yapılması gereken aile sağlığı merkezi, 4-6 yaş kreş ve caminin iki ayrı bina içerisinde tek bir proje altında tamamlandığı duyuruldu. Temel atma töreninde konuşan Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Hayallerimizi gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Pamukkale Belediyesi, Asmalıevler’de önemli bir projeyi tamamladı. “Pamukkale Belediyesi Asmalıevler Mahallesi Gülsüm Serter 4-6 Yaş Grubu Kreş, Cami ve Aile Sağlığı Merkezi”nin temeli bir törenle atıldı. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’nin ev sahipliği yaptığı törene AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Kaymakamı Uğur Bulut, İl Sağlık Müdürü Dr. Berna Öztürk, MHP Denizli İl Başkanı Av. Mehmet Ali Yılmaz, hayırsever Muhammet Serter, mahalle muhtarları ve birçok vatandaş katıldı.

Törende bir konuşma yapan Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, önemli bir proje olan kreş, aile sağlığı merkezi ve caminin temel atma törenini gerçekleştirdiklerini belirterek, “Bu projenin temelini atmanın sevincini yaşıyoruz. Bu bölgede ihtiyaç duyulan kreş, aile sağlığı merkezi ve cami için çalışmalar başladı. Bugün ikinci blok temelini atıyoruz. Camimizin temel atılacağı gece Regaip Kandili’ne denk gelmesi de bizi mutlu ediyor” şeklinde konuştu.

Eğitim ve sağlık konularında önemli çalışmalar gerçekleştirdiklerini vurgulayan Başkan Örki, “Eğitim konusunda büyük işlere imza attık. Hayırsever Serter ailesinin destekleriyle 2019-2024 yılları arasında ilçemize 6 katlı 2 okul kazandırdık. Kavakbaşı’nda doğa ve fen okulu açtık. İlçedeki 3 caminin altında kreşler oluşturduk. 13 okulumuzu boyadık ve birçok okula spor sahaları ekledik. Şimdiye kadar 5 mahalleye sağlık evleri açtık. Anafartalar mahallemize Aile Sağlığı Merkezi kazandırdık. Altyapı çalışmalarını Denizli Büyükşehir Belediyemiz yaparken, üstyapısını ise Pamukkale Belediyesi olarak tamamladık. Bu büyük projeleri tamamladık ve bu projeyi de kısa sürede bitireceğiz. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’a bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum. Projemizin hayırlı olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

MHP Denizli İl Başkanı Av. Mehmet Ali Yılmaz da Pamukkale Belediyesi tarafından tamamlanan tesinin önemine dikkat çekerek, “Başkanımız Avni Örki’ye ve Denizli’yi inşa eden Osman Zolan’a teşekkür ediyorum. Altyapı çalışmaları zorlu olabiliyor. Belediyelerimiz bu zorlu dönemlerde de halkımızın yanında oldu ve zorlukları aşarak başarılı oldu. Cumhur İttifakı olarak 20/20 hedefiyle yola çıktık ve başarılı olacağız. Temeli atılan tesisin hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise “Burada kapsamlı bir çalışma var, cami, kreş, Kur’an kursu ve aile sağlığı merkezinden oluşuyor. Altyapı öncesinde Avni Başkanımıza sorduk ve seçim dönemi olduğu için bu projeyi yapmayı düşünmediğimizi düşündük, ancak Başkanımız ‘Seçim odaklı hareket etmeyelim, gerekiyorsa hizmet edelim’ dedi. Denizli’nin altyapısını düzenleyerek 100 yıllık bir sorunu çözdük. Allah’ın izniyle bu mahallenin üstyapısını da kısa sürede tamamlayacağız. Altyapı çalışmalarından önce suyumuzun %65’i kayboluyordu. Bu durumu engellemek için doğayı ve ülkeyi düşünerek bir adım attık. Kendi geleceğimiz için değil, şehrimizin geleceği için çalıştık. Burada yapılan hizmetin mahallemize ve ilçemize hayırlı olmasını dilerim. Bu tür yatırımları yaparak ülkenin güçlü olması gerektiğine inanıyorum. Avni Başkan’a böyle güzel bir projeye adım attığı için teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.

AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök ise konuşmasında, “Bu bölgede çalışan kadınlarımızın kreşe ihtiyacı büyük. Burada çocuklarını bırakarak ülke ekonomisine katkıda bulunuyorlar. Şehrimizde neye ihtiyacımız varsa bunu dile getiriyoruz. Altyapı çalışmaları zorlu olabilir ancak son derece önemlidir

Kapatılan yollar nedeniyle Van’da 124 yerleşim yeri ulaşıma engellendi

Sıradaki haber:

Kapatılan yollar nedeniyle Van’da 124 yerleşim yeri ulaşıma engellendi