h Dolar 34,2730 % -0.04
h Euro 37,0912 % -0.04
h Sterlin 44,4575 % 0.22
h Altın (Gr) 3.000,26 %0,26
h BIST100 8.714,69 %-1,40
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Bursa’da uyuşturucu ticaretinden elde edilen haram paraya yönelik operasyon gerçekleştirildi.

Bursa’da uyuşturucu ticaretinden elde edilen haram paraya yönelik operasyon gerçekleştirildi.

Bursa Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube, uyuşturucu ticareti yapan 8 şüpheliyi yakaladı. Şahısların suç geliriyle satın aldıkları evler, araçlar ve diğer mal varlıklarına el konuldu. Toplamda 6 milyon lira değerinde mal varlığı aklanmıştı. Gözaltına alınan şahıslar hakkındaki soruşturma devam ediyor.

Bursa Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, uyuşturucu ticareti yapan kişileri yakalamak için bir operasyon düzenledi. Polis, söz konusu şüpheli kişilerin uyuşturucu ticaretinden elde ettikleri paraları aklamak için menkul ve gayrimenkul alımları yaptıklarını tespit etti. Uyuşturucu satışından elde edilen 6 milyon lira ile ev ve otomobil alan 8 kişi gözaltına alındı.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, uyuşturucu ticareti yapan kişileri yakaladı. Polis ekipleri, şüpheli kişilerin uyuşturucu ticaretinden sağladıkları mal varlıklarına yönelik bir çalışma başlattı ve 6 milyon lira değerindeki paraları akladıklarını belirledi.

Cumhuriyet Başsavcılığı’nın izniyle başlatılan operasyonda, polis ekipleri Bursa’da 7, Van’da ise 1 kişiyi gözaltına aldı.

Eş zamanlı olarak gerçekleştirilen operasyonda, 8 farklı adreste 8 şüpheli yakalandı ve uyuşturucudan elde edilen gelirle satın aldıkları 6 araç, 1 motosiklet ve 1 konuta el konuldu. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Antalya’da Cam Piramit’te Erzurum Günleri Fuarı Düzenlendi

Sıradaki haber:

Antalya’da Cam Piramit’te Erzurum Günleri Fuarı Düzenlendi