h Dolar 34,2993 % 0.11
h Euro 36,9808 % 0.11
h Sterlin 44,3495 % -0.32
h Altın (Gr) 2.996,41 %-1,03
h BIST100 8.714,69 %-1,40
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Mamaya ulaşmaya çalışırken sıkışıp kalan kedi, klima üniteleri arasından kurtarıldı.

Mamaya ulaşmaya çalışırken sıkışıp kalan kedi, klima üniteleri arasından kurtarıldı.

Akdeniz Üniversitesi Camii'nde mahsur kalan kedi, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Klima ünitelerini korumak için kurulan demir korkulukların içine sıkışan kedi, öğrencilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Kediyi çıkarmaya çalışan öğrenciler başarılı olamamıştı. Kedinin mama için korkulukların içine girdiği ve çıkamadığı belirtilirken, itfaiye ekipleri korkulukları açarak kediyi kurtardı.

Akdeniz Üniversitesi Camii’nde, klima ünitelerini korumak için kurulan demir korkulukların içinde mahsur kalan bir kedi, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Olay, Akdeniz Üniversitesi yerleşkesinde bulunan cami altındaki kütüphanede meydana geldi. Bir grup öğrenci, kedinin klima ünitelerinin içinde sıkışıp çıkamadığını fark etti. Öğrenciler, kendi çabalarıyla kediyi kurtarmaya çalıştı, ancak başarılı olamayınca durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine itfaiye ekipleri sevk edildi ve kediyi kurtarmak için demir korkuluklardan bir bölümünü açtılar. Kedi hızla açılan bölümden çıkarak gözden kayboldu.

Akdeniz Üniversitesi öğrencisi Mustafa Boyraz, kedinin üst kattan girdiğini ve alt tarafta bulunan mama için korkuluklara sıkıştığını söyledi. Öğrenciler olarak kediyi kurtarmak için uğraştıklarını ancak başarılı olamadıklarını belirten Boyraz, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kedinin özgürlüğüne kavuştuğunu ifade etti.

Zihinsel engelli Umut kitabevi, hayallerini gerçekleştirdiği bir başarı hikayesi oldu

Sıradaki haber:

Zihinsel engelli Umut kitabevi, hayallerini gerçekleştirdiği bir başarı hikayesi oldu