h Dolar 34,2964 % 0.1
h Euro 37,0291 % 0.1
h Sterlin 44,4490 % -0.1
h Altın (Gr) 2.995,06 %-1,07
h BIST100 8.718,87 %-1,35
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Eskişehir’i 12 yıl boyunca kazarak keşfetti ve eşsiz bir lezzet olan çi böreği tadına baktı

Eskişehir’i 12 yıl boyunca kazarak keşfetti ve eşsiz bir lezzet olan çi böreği tadına baktı

Kocaeli'de yaşayan ve 12 yıldır yanından ayırmadığı Cango isimli kaz ile ünlenen Yılmaz Evcenler, Eskişehir'e gezmeye geldi. Şehri papyon takılı kazıyla gezen Evcenler, insanların ilgisiyle karşılaştı. Evcenler, Cango ile birlikte lezzetli çi börek yedi. Evcenler, Eskişehir'i çok beğendiğini ve başka şehirlere de yolculuk yapacaklarını belirtti. Hem Evcenler hem de Cango, insanlarla fotoğraf çektirdi. Evcenler, kazıyla aralarındaki bağın bir evlat gibi olduğunu söyledi.

Kocaeli’de yaşayan ve 12 yıldır Cango adını verdiği leyleği yanından hiç ayırmayan Yılmaz Evcenler, Eskişehir’i gezmek için şehre geldi. Evcenler, turistik yerleri Cango ile gezerken birçok kişinin ilgisini üzerine çekti. Evcenler ve Cango, Eskişehir’in meşhur lezzeti çi böreği de denedi. Çi böreğini beğenen ikili, vatandaşlarla fotoğraf çektirdikten sonra şehir turuna devam etti.

Yılmaz Evcenler, Eskişehir’i Cango ile gezmeye geldiklerini belirterek şunları söyledi: “Cango’yu 12 yıldır evlatlık gibi bakıyorum. Kocaeli’den Eskişehir’e gezmek için geldik. Çi böreğimizi yedik, yakında Bursa’ya da gitmeyi düşünüyoruz. Vatandaşlar bize ilgi gösterip sorular soruyor, ben de onlara cevap veriyorum. Para karşılığı iş yapmıyoruz, parayı ne yapacağız? Sadece birlikte stres atıyoruz. Ben onu çok seviyorum, o da benim için bir evlat gibidir.”

Eskişehir’e gelen Yılmaz Evcenler ve Cango’nun ilgi çekici hikayesi vatandaşların ilgisini çekiyor.

Mamaya ulaşmaya çalışırken sıkışıp kalan kedi, klima üniteleri arasından kurtarıldı.

Sıradaki haber:

Mamaya ulaşmaya çalışırken sıkışıp kalan kedi, klima üniteleri arasından kurtarıldı.