h Dolar 34,2515 % -0.03
h Euro 37,0372 % -0.03
h Sterlin 44,5355 % 0.06
h Altın (Gr) 3.028,09 %0,02
h BIST100 8.838,60 %2,13
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Zabıta birimlerinden kandil simidi dağıtımı gerçekleştirildi

Zabıta birimlerinden kandil simidi dağıtımı gerçekleştirildi

Üç ayların gelmesiyle Bayburt’ta manevi iklim iyice arttı. Regaib Kandili'nde camiler tıklım tıklım oldu ve Bayburt Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri kandil simidi geleneğini sürdürdü. Tarihi camilerin yanı sıra mahalle camilerinde, Engelsiz Yaşam Merkezi, şehit aileleri ve cezaevinde de vatandaşlara kandil simidi dağıtıldı. Zabıta ekipleri, vatandaşlarla bir araya gelerek kandillerini kutladı.

Üç ayların başlamasıyla birlikte, manevi atmosfer Bayburt’ta da Regaib Kandili’nin kutlanmasıyla her tarafı sarmış durumda. Bayburt Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, geleneksel kandil simidi dağıtımını sürdürerek, camilerde yoğunlaşan kalabalığa bu güzel geleneği yaşatmış durumda.

Kandil simitleri, Bayburt’un önemli camileri olan Ulu Camii ve Yakutiye Camii başta olmak üzere, tüm mahalle camilerinde akşam namazı sonrasında vatandaşlara ikram edilirken, Engelsiz Yaşam Merkezi, şehit aileleri ve cezaevleri gibi yerlerde de unutulmamış. Zabıta ekipleri, bu bölgelerde bulunan vatandaşlarla bir araya gelerek kandil simidi dağıtımı yapmış ve kandillerini kutlamış.

Başkan Pekmezci’den kandil ziyaretleriyle ilgili flaş açıklama!

Sıradaki haber:

Başkan Pekmezci’den kandil ziyaretleriyle ilgili flaş açıklama!