h Dolar 34,2908 % 0.09
h Euro 37,0037 % 0.09
h Sterlin 44,4915 % -0.04
h Altın (Gr) 3.131,38 %0,12
h BIST100 8.736,74 %-1,15
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Yol istediği için 4 kişi tarafından saldırıya uğrayan otobüs şoförü açıklama yaptı

Yol istediği için 4 kişi tarafından saldırıya uğrayan otobüs şoförü açıklama yaptı

Bursa' da özel halk otobüs şoförü, yolunu kesen araç sürücüsünü ikaz ettikten sonra saldırıya uğradı. 4 kişi tarafından dövülen şoför Mustafa Semiz, polise şikayette bulundu. Güvenlik kamerasına yansıyan olayda, otobüs şoförü ile araç sürücüsü arasında tartışma çıktı ve şoför darp edildi. Şoför, "Yol istedim, araca vurdular. Sonra da saldırdılar. Hastaneden rapor alıp şikayetçi oldum" dedi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı ve ifadesine başvurulan 4 kişi tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Bursa’da bir özel halk otobüsü şoförü, yola yanlış park eden bir sürücüyü uyarması üzerine 4 kişi tarafından darp edildi. Saldırı anları güvenlik kamerasına yansırken, şoför Mustafa Semiz, “Yolu istedim, araca vurdular. Sonra da saldırdılar. Hastaneden rapor aldım ve şikayetçi oldum” şeklinde konuştu.

Olay, dün sabah Osmangazi ilçesi Veysel Karani Mahallesi İnönü Caddesi’nde meydana geldi. Habere göre, güzergahında seyir halinde olan 16 M 00100 plakalı özel halk otobüsü şoförü Mustafa Semiz (25), yolundaki yanlış park eden bir aracın neden olduğu engel sebebiyle yoluna devam edemedi. Bunun üzerine arabayı kullanan sürücüyü uyaran Semiz, “Abi biraz daha sağa çek, ben geçeyim” dedi. Ancak sürücü, otobüsün hareket ettiği sırada otobüse çarptı. Sinirlenen Semiz, otobüsün kapısını açarak şoförü uyarmak istedi. Ancak otomobilde bulunan şoför ve beraberindeki 3 yolcu, Semiz’e aniden saldırdı. Olayı gören otobüs yolcuları, kavgayı güçlükle ayırdı ve bu anlar otobüsün güvenlik kamerasına yansıdı.

Olayın ardından Semiz konuştu ve şunları söyledi: “Eski Gemlik Yolu’ndan inerken bir otomobil yolun ortasında durmuş. Ben de nazik bir dille ‘Abi otomobilinizi biraz kenara çeker misiniz?’ dedim. Biraz önce buradan büyük bir araç geçti, siz nasıl geçemiyorsunuz dedi. Eli o sırada dışardaydı, ‘Abi elinizi içeri alın’ dedim. O sırada otobüse çarptı. Durdum ve amacım sadece ‘Neden vuruyorsunuz’ diye sormaktı. Ancak o sırada babası araçtan inerek bana vurdu. Ben de kendimi savunmak için babasını iteledim. Sonra otomobildeki diğer kişiler de indi ve beni dövdüler. Daha sonra polisler geldi. Beni hastaneye götürdüler. Darp raporu aldık ve karakola giderek şikayetçi oldum.”

Olay sırasında otobüste bulunan Mürvet Ay ise şunları söyledi: “Sabah okula gitmek için otobüsle yola çıkmıştık. Şoför bey, bir otomobilin yanlış park etmesi nedeniyle geçememişti. Kapıyı açarak otomobil sürücüsünü uyarmıştı. Daha sonra otomobilden inen 4 kişi, şoför beyi dövdüler.”

Otobüste bulunan bir başka kişi olan Aslı Arslan ise şunları söyledi: “Sabah herkes işe gitmek için yoldaydı. Çılgınca bir nedenle otobüse saldıran 4 kişi vardı. Hiçbir neden yokken şoför dövüldü. Otobüsün camları kırılmaya çalışıldı. Ne olduğumuzu anlamadık.”

Olayla ilgili soruşturma devam ederken, ifadeleri alınan 4 kişi tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Kaynak: [Haberin orijinal kaynağı] (haberlinki.com)

Elazığ’da öğrencilere trafik kuralları öğretildi

Sıradaki haber:

Elazığ’da öğrencilere trafik kuralları öğretildi