h Dolar 34,2614 % 0
h Euro 37,0313 % 0
h Sterlin 44,5695 % 0.11
h Altın (Gr) 3.014,56 %-0,42
h BIST100 8.838,60 %2,13
a

KKYDP, tanıtım toplantısı düzenledi

Tarım ve Orman Bakanlığı, 2024 yılında uygulanacak olan Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı kapsamında tebliğ yayınladı. Bu kapsamda Erzincan Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, tanıtım toplantısı düzenledi. Toplantıda, KKYDP'ye yapılacak yatırımlar ve bireysel sulama sistemlerine yönelik hibeler hakkında bilgi verildi. Girişimciler, Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından sağlanan hibelerden faydalanmak için toplantıda sorularını da yöneltebildiler. KKYDP başvuruları hakkında gerekli bilgi ve formlara Erzincan Tarım ve Orman İl Müdürlüğü'nün resmi web sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden ulaşılabileceği belirtildi.

Tarım ve Orman Bakanlığı, 2024 yılı için Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı tebliğini yayınladıktan sonra Erzincan Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, tanıtım toplantısı düzenledi. İlgili toplantıya, yatırımcılar büyük ilgi gösterdi. İl Müdür Yardımcısı Serkan Kütük’ün de katıldığı etkinlikte, 2024 yılında KKYDP kapsamında yapılacak ekonomik yatırımlar ve bireysel sulama sistemlerine yönelik hibe programları hakkında genel bir tanıtım yapıldı. Katılımcılar, Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından sunulan %50 oranındaki hibeden faydalanma amacıyla toplantıda sorularını da yanıtladılar.
Erzincan Tarım ve Orman İl Müdür Yardımcısı Serkan Kütük, Erzincanlı girişimcilerin KKYDP hibelerinden en iyi şekilde yararlanmaları için Tarım ve Orman İl Müdürlüğü Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şubesi’nin teknik elemanlarının yol göstererek teknik destek sağlayacağını belirtti. Kütük ayrıca, son yıllarda gelişme gösteren sebzecilik ve meyvecilik gibi sektörlerin ihtiyacı olan basınçlı sulama sistemleri için Tarım Bakanlığı tarafından da hibe verildiğini hatırlatarak, bu hibenin Erzincan çiftçisi için büyük önem taşıdığını vurguladı. Girişimcilerin KKYDP başvurularıyla ilgili tüm bilgi ve formlara Erzincan Tarım ve Orman İl Müdürlüğü resmi web sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden ulaşabilecekleri belirtildi.

Erzurum’daki esnaf e-ticaret trendine ayak uydurdu.

Sıradaki haber:

Erzurum’daki esnaf e-ticaret trendine ayak uydurdu.