h Dolar 34,2515 % -0.03
h Euro 37,0372 % -0.03
h Sterlin 44,5355 % 0.06
h Altın (Gr) 3.028,09 %0,02
h BIST100 8.838,60 %2,13
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Atatürk Üniversitesi’nde yeni dekan atamaları yapıldı ve görev dağılımı gerçekleştirildi

Atatürk Üniversitesi’nde yeni dekan atamaları yapıldı ve görev dağılımı gerçekleştirildi

YÖK'ün onayıyla Atatürk Üniversitesi'nde 2 fakülteye yeni dekan atandı, 12 fakültede ise mevcut dekanlar görevlerine devam etti. Yeni atananlar arasında Eczacılık Fakültesi ve İlahiyat Fakültesi dekanları da bulunuyor. Rektör Prof. Dr. Ömer Çomaklı, değişen ve devam eden dekanlara teşekkür ederek, yeni dekanlara başarılar diledi.

Atatürk Üniversitesi’nde YÖK’ün olur yazısı üzerine dekan atamaları gerçekleştirildi. Yapılan atamalar sonucunda Eczacılık Fakültesi ve İlahiyat Fakültesi yeni dekanlara kavuşurken, diğer 12 fakültede ise mevcut dekanlar yeniden atandı.

Açık ve Uzaktan Öğretim Fakültesine Prof. Dr. Erdem Kocadağıstan, Hemşirelik Fakültesine Prof. Dr. Mağfiret Kaşıkçı, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesine Prof. Dr. Vedat Kaya, İletişim Fakültesine Prof. Dr. Adem Yılmaz, Kazım Karabekir Eğitim Fakültesine Prof. Dr. Ufuk Şimşek, Mimarlık ve Tasarım Fakültesine Prof. Dr. Süleyman Toy, Sağlık Bilimleri Fakültesine Prof. Dr. Mehtap Tan, Su Ürünleri Fakültesine Prof. Dr. Telat Yanık, Turizm Fakültesine Prof. Dr. Gökalp Nuri Selçuk, Uygulamalı Bilimler Fakültesine Prof. Dr. Muhammet Dursun Kaya, Veteriner Fakültesine Prof. Dr. Yavuz Selim Sağlam ve Ziraat Fakültesine Prof. Dr. Önder Çalmaşur yeniden dekan olarak atanırken, Eczacılık Fakültesine Prof. Dr. Beyzagül Erkayman, İlahiyat Fakültesine ise Prof. Dr. Muhammed Kızılgeçit yeni dekan olarak göreve başladı.

Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı, idari görevlerin önemine vurgu yaparak, akademik görevlerin yanı sıra yönetici olarak çalışmanın da gurur verici olduğunu belirtti. Yeniden göreve devam eden dekanlara teşekkür eden Çomaklı, yeni başlayan dekanlara da hoş geldiniz dileklerini iletti. Çomaklı, dekanların tecrübesi ve bilgisinin üniversitenin gelişimine katkı sağlayacağına inandığını ifade etti.

Atatürk Üniversitesi’nin sürekli gelişimini ve başarısını sağlayan tüm akademik personel, öğrenci ve çalışanlara teşekkür eden Çomaklı, yeni dönemde göreve başlayan dekanlara başarılar diledi.

Yenilenen alt yapı ve yollar, bozulma sorununu çözüyor

Sıradaki haber:

Yenilenen alt yapı ve yollar, bozulma sorununu çözüyor