h Dolar 34,2769 % -0.02
h Euro 37,1012 % -0.02
h Sterlin 44,3481 % 0.01
h Altın (Gr) 2.992,76 %0,01
h BIST100 8.714,69 %-1,40
a
  • Vakit
  • Yaşam
  • Kartal Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, yaralı bir akbaba için tedavi sürecine başladı.

Kartal Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, yaralı bir akbaba için tedavi sürecine başladı.

Kartal sahilinde bulunan yaralı bir akbaba, Kartal Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından tedavi edildi. Bulgaristan kökenli akbaba, Kartal Belediyesi Sokak Hayvanları Tedavi Merkezi'ne götürüldü. Yaralı akbaba, genel sağlık kontrolünden geçirildi ve küçük yaraları için tedavi yapıldı. Sonrasında Tarım ve Orman Bakanlığı Kartal Doğa Koruma Şefliği ekiplerine teslim edildi.

Kartal sahilinde bulunan ve yaralı olan bir akbava, Kartal Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından tedavi altına alındı. Bulgaristan kökenli olan akbava, Kartal Belediyesi Sokak Hayvanları Tedavi Merkezi’ne, vatandaşların bildirimleri ve Türkiye Doğancılar Derneği’nin duyarlı üyeleri sayesinde getirildi.

Son birkaç gündür Kartal sahilinde duran ve küçük yaraları bulunan akbava, gereken müdahaleler yapıldı. Kartal Belediyesi Komşu İletişim Merkezi üzerinden vatandaşların son birkaç gündür yaptığı bildirimlerle birlikte, Türkiye Doğancılar Derneği’nin dikkatli üyeleri de yaralı akbavayı tedavi edilmek üzere Kartal Belediyesi Sokak Hayvanları Tedavi Merkezi’ne getirdi. Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından kliniğe getirilen yaralı akbava, genel sağlık kontrolünden geçirildi. Küçük yaralarına müdahale edilerek pansuman yapıldı. Ciddi bir sağlık sorunu olmadığı belirtilen ve 2-3 yaşında olduğu tahmin edilen akbava, tedavi sürecinin ardından Tarım ve Orman Bakanlığı Kartal Doğa Koruma Şefliği ekiplerine hayvan nakil kutusuyla teslim edildi.

Soğuk havada üşüyen köpekler, sıcak işletmelere sığınarak sıcaklığın tadını çıkardı

Sıradaki haber:

Soğuk havada üşüyen köpekler, sıcak işletmelere sığınarak sıcaklığın tadını çıkardı