h Dolar 34,2515 % -0.03
h Euro 37,0372 % -0.03
h Sterlin 44,5355 % 0.06
h Altın (Gr) 3.028,09 %0,02
h BIST100 8.838,60 %2,13
a
  • Vakit
  • Gündem
  • ETÜ, Çalışanlarına 5. ve 10. Yıl Teşekkür Belgesi Verdi

ETÜ, Çalışanlarına 5. ve 10. Yıl Teşekkür Belgesi Verdi

Erzurum Teknik Üniversitesi'nde idari personeller için bir program düzenlendi. Rektör Bülent Çakmak'ın da katıldığı programda, personellerin yıllardır gösterdikleri özverili çalışmaları takdir edildi. Rektör Çakmak, programda yaptığı konuşmada, herkesin işini en iyi şekilde yapması gerektiğini vurgulayarak, üniversitenin ilerlemesi için herkesin katkısının önemli olduğunu söyledi. Programın sonunda, personellere teşekkür belgeleri verildi ve hatıra fotoğrafı çekildi.

Erzurum Teknik Üniversitesi (ETÜ), beşinci ve onuncu çalışma yılına ulaşan idari personeller için özel bir program düzenledi. Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleşen programa, ETÜ Rektörü Prof. Dr. Bülent Çakmak, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Fatih Yetim, Prof. Dr. Ceren Sultan Elmalı, Genel Sekreter Doç. Dr. Ahmet Dumlu ve birçok idari personel katıldı. Bu program, yıllardır fedakarlıkla çalışan personellerle bir araya gelmek ve kurum içi iletişimi güçlendirmek amacıyla düzenlendi.

Açılış konuşmasını yapan Rektör Çakmak, ETÜ’de görev yapan tüm personelin ortak hedeflerinin üniversiteyi daha da ileriye taşımak olduğunu vurguladı. Herhangi bir hizmet kolunda çalışan veya herhangi bir görevi yerine getiren herkesin, işini en iyi şekilde yapmakla sorumlu olduğunu belirten Çakmak, makamların geçici olduğunu ve önemli olanın bırakılan eserler olduğunu söyledi. Bu eserlerde tüm akademik ve idari personelin emeği olduğunu vurgulayan Çakmak, üniversitede 600’den fazla çalışanın bulunduğunu ve hepsiyle birlikte ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştıklarını ifade etti. Çakmak, personellere teşekkür belgelerini takdim ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

ETÜ’nün idari personelleri için düzenlenen bu program, çalışanların tüm emeklerine teşekkür etmek ve onları motive etmek amacıyla gerçekleştirildi.

Öğrenciler sınav döneminde destekleniyor

Sıradaki haber:

Öğrenciler sınav döneminde destekleniyor