h Dolar 34,1552 % 0.16
h Euro 37,9914 % 0.16
h Sterlin 45,4457 % -0.18
h Altın (Gr) 2.877,81 %0,11
h BIST100 9.891,19 %-0,09
a

Köyceğiz’de veliler bilgilendiriliyor

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde bulunan İmam Hatip Ortaokulu, veli, öğrenci ve öğretmen iletişimini güçlendirmek ve başarıyı artırmak amacıyla veli ziyaretleri düzenliyor. Müdür, rehber öğretmen ve sınıf öğretmeni tarafından gerçekleştirilen ziyaretlerde velilere çocukları hakkında bilgi veriliyor ve istekleri dinleniyor. Veliler, ziyaretlerden memnuniyetlerini dile getirerek, okul yönetimi ve öğretmenlerle iletişim halinde olmanın kendilerine güven verdiğini ifade etti. Köyceğiz İmam Hatip Ortaokulu Müdürlüğü ise her hafta bir veliyle görüşme fırsatı bulduklarını ve velilere teşekkür ettiklerini belirtti.

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde bulunan İmam Hatip Ortaokulu, veli, öğrenci ve öğretmen arasındaki iletişimi sağlıklı tutmak ve başarı seviyelerini yükseltmek amacıyla veli ziyaretleri düzenliyor.

Okul müdürü, rehber öğretmen ve sınıf öğretmenlerinden oluşan bir ekip, öğrenci velilerini ziyaret ediyor. Ziyaretler sırasında velilere çocuklarıyla ilgili bilgilendirme yapılıyor ve velilerin istek ve önerileri dinleniyor. Veliler, ziyaretlerden duydukları memnuniyeti ifade ederek, okul yönetimi ve öğretmenleriyle iletişim halinde olmanın güven verici olduğunu belirtiyor. Ayrıca, ziyaretlerin öğrencilerin başarısını olumlu yönde etkileyeceğine inanıyorlar. Veliler, okul yönetimine ve öğretmenlerine teşekkür ediyor.

Köyceğiz İmam Hatip Ortaokulu Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Her hafta bir velimize misafir oluyoruz. Öğrencilerimizi aileleri yanında, kendi ortamlarında gözlemleme fırsatı buluyoruz. Misafir eden velilerimize teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verildi.

Karacabey’in tarihi görselleri bu fotoğraf galerisinde

Sıradaki haber:

Karacabey’in tarihi görselleri bu fotoğraf galerisinde