h Dolar 34,2515 % -0.03
h Euro 37,0372 % -0.03
h Sterlin 44,5355 % 0.06
h Altın (Gr) 3.028,09 %0,02
h BIST100 8.838,60 %2,13
a
  • Vakit
  • Ekonomi
  • OKAF, gençlere ve firmalara yönelik bir fırsat sunuyor

OKAF, gençlere ve firmalara yönelik bir fırsat sunuyor

Elektrik dağıtım şirketi YEDAŞ, Orta Karadeniz Kariyer Fuarı'nda (OKAF'24) gençlere rehberlik etti. YEDAŞ, Samsun'da düzenlenen fuarda stant açarak öğrencilerle bir araya geldi ve kariyer planlamalarına yönelik bilgilendirme yaptı. YEDAŞ Genel Müdürü, OKAF'ın gençler ve firmalar için önemli bir fırsat olduğunu belirterek, bu etkinliğin doğru bağlantılar elde etme ve nitelikli personel bulma konusunda önemli olduğunu söyledi.

Elektrik dağıtım şirketi, Orta Karadeniz Kariyer Fuarı’nda gençlere rehberlik ediyor

Samsun’da düzenlenen Orta Karadeniz Kariyer Fuarı (OKAF’24), hem şirketlere hem de öğrencilere büyük bir fırsat sunuyor. Elektrik dağıtım sektöründe hizmet veren bir şirket olan YEDAŞ, fuarın bir parçası olarak gençlere kariyer planlamalarında rehberlik etmek üzere bir stant açtı.

10-11 Ocak tarihleri arasında Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen OKAF’24’te, YEDAŞ da yerini aldı. Samsun, Ordu, Çorum, Amasya ve Sinop illerinde kaliteli ve kesintisiz hizmet sunmayı hedefleyen YEDAŞ, fuar kapsamında gençlerle bir araya gelerek onlara kariyer konusunda yardımcı oldu. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından “Yetenek Her Yerde” sloganıyla düzenlenen fuar, gençlere kariyer planlaması ve bölgedeki istihdam imkanları konusunda rehberlik etmek amacıyla YEDAŞ İnsan Kaynakları Birimi tarafından desteklendi. Şirket, etkili öz geçmiş hazırlama, çalışan adaylarının sahip olması gereken yetkinlikler ve sektördeki trendler hakkında bilgilendirme yaparak gençlere yol gösterdi.

YEDAŞ Genel Müdürü Yunus Emre Bilgi, OKAF hakkında yaptığı değerlendirmede, “OKAF, hem gençler hem de kurumlar için büyük bir öneme sahip. Yeni mezun olanlar için doğru kaynakları kullanarak doğru bağlantılar kurmak her zaman kolay olmayabilir. Gençlerin bu etkinliklere katılarak yeteneklerine uygun firmalarla birebir görüşme fırsatı bulması çok güzel bir imkan. Aynı şekilde şirketlerin de nitelikli gençlerle iletişim kurarak kurumsal gelişimlerine katkı sağlaması oldukça değerli. Bu nedenle, hem şirketler hem de öğrenciler için önemli bir etkinlik olduğuna inanıyorum. Bu yıl da genç arkadaşlarımızla bir araya gelmekten mutluluk duyuyorum” şeklinde konuştu.

Toplam ciroda yıllık olarak yüzde 66,1’lik bir artış görüldü

Sıradaki haber:

Toplam ciroda yıllık olarak yüzde 66,1’lik bir artış görüldü