h Dolar 34,2255 % 0.02
h Euro 37,0515 % 0.02
h Sterlin 44,5109 % 0.05
h Altın (Gr) 3.004,27 %0,41
h BIST100 8.654,39 %-1,58
a
  • Vakit
  • Spor
  • Kayserispor Başkanı Çamlı’ya hak mahrumiyeti ve para cezası verildi

Kayserispor Başkanı Çamlı’ya hak mahrumiyeti ve para cezası verildi

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından hak mahrumiyeti ve para cezası aldı. PFDK, Kayserispor - Sivasspor maçında taraftarların çirkin tezahüratından dolayı sarı-kırmızılı kulübe ceza verdi. Ayrıca, Ali Çamlı'nın medyada yaptığı açıklamaları nedeniyle de 21 gün hak mahrumiyeti ve 100 bin TL para cezası aldı. PFDK, Kayserispor Kulübü'ne ise 168 bin TL para cezası verdi.

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından verilen hak mahrumiyeti ve para cezasıyla karşı karşıya kaldı.

PFDK, Kayserispor ve Başkan Ali Çamlı’ya ceza verdi. Kayserispor – Sivasspor maçında taraftarların çirkin ve kötü tezahüratları nedeniyle sarı-kırmızılı takıma ceza verildi. PFDK tarafından yapılan açıklamada, “Kayserispor Kulübü’nün, 7 Ocak 2024 tarihinde oynanan Kayserispor – Sivasspor Süper Lig müsabakasında, taraftarların neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat sebebiyle FDT’nin 53/3. maddesi gereğince Kuzey Alt Tribün C-D-E, Doğu Alt Tribün C-E bloklarındaki seyircilerin elektronik biletlerinin bloke edilerek bir sonraki ev sahibi kulüp olduğu müsabakaya girişlerinin engellenmesine karar verildi” ifadelerine yer verildi. PFDK, ayrıca aynı maçta Kayserispor Kulübü’ne taraftarların neden olduğu saha olayları nedeniyle 168 bin TL para cezası uygulama kararı aldı.

PFDK, bununla birlikte Kayserispor Başkanı Ali Çamlı’nın maç sonrası medyaya yaptığı açıklamalarında sportmenlik dışı hareketlerde bulunması ve hakem ile diğer görevliler hakkındaki açıklamaları sebebiyle 21 gün hak mahrumiyeti ve 100 bin TL para cezasıyla cezalandırılmasına karar verdi.

Bonucci, Fenerbahçe kadrosuna katılan dördüncü İtalyan futbolcu oldu

Sıradaki haber:

Bonucci, Fenerbahçe kadrosuna katılan dördüncü İtalyan futbolcu oldu