h Dolar 34,2641 % 0.01
h Euro 36,9663 % 0.01
h Sterlin 44,4907 % 0
h Altın (Gr) 3.028,72 %0,04
h BIST100 8.732,17 %-1,20
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Silahla Vurulan Şahsı Omzundan Bıçakladılar ve Darp Ettiler

Silahla Vurulan Şahsı Omzundan Bıçakladılar ve Darp Ettiler

Adana'da bir iş merkezinde meydana gelen olayda bir kişi silahla vurulup bıçaklanarak darp edildi. Saldırı anı, güvenlik kamerasına yansıdı. Saldırganlar gözaltına alındı, polis olayı inceliyor. Bu iş merkezinde daha önce de benzer bir saldırı gerçekleşmişti. İş merkezini mesken halinde tutan uyuşturucu bağımlılarının neden olduğu kavgalar sıkça yaşanıyor.

Adana’da bir iş merkezinde yaşanan korkunç olay, güvenlik kameralarına yansıdı. İddiaya göre, Ö.Ö. ve C.K. ile kimliği belirsiz kişiler arasında bir tartışma yaşandı. Tartışmanın ardından C.K., silahını çıkararak Ö.Ö.’nün ayaklarına ateş etti. Bu sırada başka bir kişi ise şahsı omzundan bıçaklayıp darp etti. Olay sonrası kaçan Ö.Ö.’nün ihbarı üzerine polis ekipleri bölgeye sevk edildi ve şüpheliler gözaltına alındı. Polis, olayı incelemeye devam ediyor.

Bu iş merkezine daha önce de benzer bir saldırı gerçekleşmişti. 16 Ağustos tarihinde, 5 kişi silahla baskın yaparak A.T. isimli bir kişiyi ağır şekilde yaralamıştı. İş merkezinde dairesi bulunan bazı kişiler, uyuşturucu bağımlılarının burayı mesken olarak kullandığını ve kavgaların bu nedenle sık sık çıktığını iddia etti.

Kütahya ilinde polisin gerçekleştirdiği Bölge Uygulamasında uyuşturucu hap yakalandı

Sıradaki haber:

Kütahya ilinde polisin gerçekleştirdiği Bölge Uygulamasında uyuşturucu hap yakalandı