h Dolar 34,2515 % -0.03
h Euro 37,0372 % -0.03
h Sterlin 44,5355 % 0.06
h Altın (Gr) 3.028,09 %0,02
h BIST100 8.838,60 %2,13
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Bıçakladığı kişiyi silahla vuran şüpheli tutuklandı

Bıçakladığı kişiyi silahla vuran şüpheli tutuklandı

Sapanca'da bir işyerinde alacak meselesi yüzünden çıkan tartışmada bir kişi bıçaklandı ve ardından silahla bacağından vuruldu. Yaralanan kişi hastaneye kaldırıldı ve durumunun iyi olduğu belirtildi. Jandarma tarafından gözaltına alınan saldırgan tutuklandı ve cezaevine gönderildi.

Sapanca’da İşyerinde Tartışma Sonucu Bıçaklanan Kişi Silahla Yaralandı: Şüpheli Tutuklandı

Sapanca ilçesinde yaşanan bir olayda, iş yerinde çıkan bir tartışma sonucunda bir kişi bıçaklandı ve ardından silahla bacağından yaralandı. Jandarmaya teslim olan şüpheli ise çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

10 Ocak Çarşamba günü gece saatlerinde İstanbuldere Mahallesi’nde meydana gelen olay, alacak-verecek meselesi nedeniyle M.T. (69) ve O.Ö. (53) arasında çıkan tartışma ile başladı. Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü ve O.Ö. tarafından M.T. karnından bıçaklandı. Daha sonra O.Ö., bıçakladığı kişiyi tabancayla bacağından vurdu. Olayın haber verilmesi üzerine sağlık ekipleri tarafından Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan M.T.’nin durumunun iyi olduğu belirtildi. Jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınan şüpheli O.Ö. ise yapılan işlemlerin ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bu üzücü olayla ilgili olarak adli süreç devam ediyor.

Edirne’de çek çek arabası kullanan karton toplayıcısı, motosiklet çarpması sonucu yaralandı

Sıradaki haber:

Edirne’de çek çek arabası kullanan karton toplayıcısı, motosiklet çarpması sonucu yaralandı