h Dolar 34,2759 % 0
h Euro 36,9837 % 0
h Sterlin 44,5241 % 0
h Altın (Gr) 3.023,35 %-0,14
h BIST100 8.838,60 %2,13
a
  • Vakit
  • Ekonomi
  • Gençlere yatırım yapan kişilere plaket verildi

Gençlere yatırım yapan kişilere plaket verildi

OKAF’24 Kariyer Fuarı'nın sonunda düzenlenen gala yemeğinde, gençlerin geleceğine yatırım yapanlara teşekkür plaketi verildi. Samsun Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen etkinlik, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda düzenlendi. Gala yemeğinde sponsorlara ve katılımcı firmalara plaketler takdim edildi. Samsun Vali Vekili, Büyükşehir Belediye Başkanı ve üniversite rektörleri gibi birçok önemli isim etkinliğe katıldı. Rektör Aydın, konuşmasında sponsorların fuara katkılarının önemini vurgulayarak teşekkür etti.

Gençlerin geleceğine yatırım yapanların ödüllendirildiği Orta Karadeniz Kariyer Fuarı (OKAF’24) gala yemeği, büyük bir coşkuyla gerçekleşti. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi’nin koordinasyonunda ve Samsun Üniversitesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen OKAF’24’ün sponsorları ve katılımcı firmaları için bir teşekkür plaketi takdim töreni düzenlendi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Şehit Ömer Halisdemir Salonu’nda gerçekleştirilen etkinliğe Samsun Vali Vekili Şevket Cinbir, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fuat Köktaş, Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal, Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Turabi, Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Harun Çiftçi, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk, Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal, Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Baş, Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şakir Taşdemir, Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Yılmaz, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mustafa Bakçepınar, sponsor firmaların yetkilileri ve OKAF’24’e katılan iş dünyasının önde gelen temsilcileri ve uzmanlar katıldı.

Gecenin ev sahipliğini yapan Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın, yaptığı açılış konuşmasında, sponsorların OKAF’24’e olan katkılarının önemine vurgu yaparak, onların desteğiyle fuarın genç profesyoneller ve öğrenciler için unutulmaz bir deneyim haline geldiğini belirtti. Konuşmanın ardından Rektör Aydın, OKAF’24’ün sponsorlarına plaket takdim etti.

Toplu sözleşme müzakerelerinde bir anlaşma sağlanamazken, işçilerin isyanı başladı

Sıradaki haber:

Toplu sözleşme müzakerelerinde bir anlaşma sağlanamazken, işçilerin isyanı başladı