h Dolar 34,2906 % 0.16
h Euro 37,0922 % 0.16
h Sterlin 44,6008 % -0.04
h Altın (Gr) 3.028,62 %0,57
h BIST100 8.908,47 %0,40
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Baba, gözyaşları içinde takip ettiği Merve’nin kaybolmasından sonuç alınamadığını dile getirdi

Baba, gözyaşları içinde takip ettiği Merve’nin kaybolmasından sonuç alınamadığını dile getirdi

Akdeniz Üniversitesi Gastronomi Bölümü 1. sınıf öğrencisi Merve Şevval Elmas, 9 gündür kayıp. En son Düden Park'ta görülen Merve için yapılan arama çalışmalarında henüz bir sonuç alınamadı. Sahil Güvenlik ve Deniz Polisi ekipleri, aramaları bugün de sürdürecek. Baba Osman Elmas ise kızının bulunması için umutla bekliyor ve işletmelere ait güvenlik kameralarında kızına ait bir görüntünün bulunması durumunda bilgi verilmesini istiyor.

Akdeniz Üniversitesi Gastronomi Bölümü birinci sınıf öğrencisi olan 18 yaşındaki Merve Şevval Elmas, 9 gündür haber alınamıyor. Merve’yi bulmak için yapılan arama çalışmaları sonuçsuz kalmış ve bugün tekrar başlayacak. Başörtüsü kullanmayan bir kızın fotoğrafı yanıltıcı olabilir.

Antalya’ya üniversite eğitimi almak için gelen Merve’nin bulunabilmesi için yoğun arama çalışmaları devam ediyor. Düden Park’taki bir işletme kamerasına son olarak takılan Merve’yi bulmak için Sahil Güvenlik Komutanlığı ve Antalya Emniyet Müdürlüğü Deniz Polisi ekipleri arama çalışmaları gerçekleştirdi. Ancak, herhangi bir sonuç elde edilemedi.

Arama çalışmalarının bugün kaldığı yerden devam edeceği öğrenilirken, Merve’nin babası Osman Elmas, kızını bulmak için Antalya’ya geldi ve arama çalışmalarını yakından takip etti. Kızının bir an önce bulunmasını isteyen baba, özellikle Düden Park civarındaki işletmelerde kızına ait herhangi bir ipucu bulunması durumunda polis ekiplerine ve kendisine bilgi verilmesini talep etti.

Prof. Dr. Öztürk, yaz saati uygulamasının ölüm oranlarını azalttığını söylüyor.

Sıradaki haber:

Prof. Dr. Öztürk, yaz saati uygulamasının ölüm oranlarını azalttığını söylüyor.