h Dolar 34,2906 % 0.16
h Euro 37,0922 % 0.16
h Sterlin 44,6008 % -0.04
h Altın (Gr) 3.028,62 %0,57
h BIST100 8.908,47 %0,40
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Sultangazi’de benzin istasyonu yakınlarında meydana gelen trafo patlaması, büyük paniğe yol açtı

Sultangazi’de benzin istasyonu yakınlarında meydana gelen trafo patlaması, büyük paniğe yol açtı

Sultangazi'de bir benzin istasyonu yakınındaki elektrik trafosunda meydana gelen patlama olayı paniğe yol açtı. BEDAŞ, bölgeye yaklaşık 6 saat boyunca elektrik veremeyeceğini duyurdu. Patlama anı ise cep telefonu kamerasına yansıdı. Olay, 75. Yıl Mahallesi 1302. Sokakta gerçekleşti. Trafoda dumanlar yükselmeye başladıktan kısa bir süre sonra yüksek gerilim hatlarının teması sonucunda patlama yaşandı. İstasyon görevlileri ve vatandaşlar hemen yardım çağrısında bulundu. Polis, itfaiye ve elektrik ekipleri olay yerine gelerek güvenlik önlemleri aldı. BEDAŞ ekipleri, trafoda bakım ve yenileme çalışmalarına devam ederken mahallede elektrik kesintisi yaşandı.

Sultangazi’deki bir benzin istasyonu yakınındaki bir elektrik trafosunda meydana gelen patlamalar, panik yarattı. BEDAŞ, yaklaşık 6 saat boyunca bölgeye elektrik veremeyerek, patlama anı ise bir cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi.

Olay, dün saat 16.00 sularında 75. Yıl Mahallesi 1302. Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, benzin istasyonunun hemen arkasındaki trafodan dumanlar yükselmeye başladı. Bir süre sonra, trafonun içindeki yüksek gerilim hatları birbirleriyle temas ederek patlamalara neden oldu. İstasyon görevlileri ve vatandaşlar durumu fark ederek hemen itfaiye, polis ve elektrik ekiplerine haber verdi. Polis ve itfaiye ekipleri olay yerine gelerek patlamanın yaşandığı bölgeyi güvenlik çemberine aldı, bazı vatandaşlar ise paniğe kapılarak sokağa döküldü.

Olayın yaşandığı bölgede panik yaratırken, gelen elektrik ekipleri enerjiyi keserek trafoda bakım ve yenileme çalışmalarına başladı. Elektrik kesintisi nedeniyle mahallenin bir kısmı karanlığa büründü. BEDAŞ’ın yaptığı çalışma nedeniyle bölgeye yaklaşık 6 saat boyunca elektrik verilemezken, trafodaki patlamalar cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi.

Fatih Terim Fonu davasının ikinci duruşması başladı

Sıradaki haber:

Fatih Terim Fonu davasının ikinci duruşması başladı