h Dolar 34,2814 % 0.13
h Euro 37,1798 % 0.13
h Sterlin 44,5369 % 0.03
h Altın (Gr) 2.997,78 %-0,46
h BIST100 8.849,71 %-0,26
a
  • Vakit
  • Gündem
  • 18 yaşındaki bir genç, yaşamını yitirerek evinde bulundu.

18 yaşındaki bir genç, yaşamını yitirerek evinde bulundu.

Malatya'da bir genç, evinde ölü bulundu. İddialara göre, 18 yaşındaki M.M.K.'nın ailesi, odasından çıkmaması üzerine durumu bildirdi. Baba, oğlunu yatakta kanlar içinde buldu. Sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde gençin kurşunlanarak hayatını kaybettiği belirlendi. Okulda eğitim gören gençin aile sorunu olmadığı öğrenildi. İntihar olarak değerlendirilen olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Malatya’da 18 yaşında bir genç evinde hayatı son buldu.

Olay, Yeşilyurt ilçesine bağlı Melekbaba Mahallesi’nde saat 09.00 sularında meydana geldi. iddialara göre, Sadreddin Konevi Caddesi üzerinde ailesiyle birlikte yaşayan 18 yaşındaki M.M.K.’nın babaannesi, genç odasından çıkmayınca durumu oğlu L.K.’ya bildirdi. Baba, L.K., kapı camını kırarak oğlunun odasına girdi ve M.M.K.’yı kanlar içinde yatakta buldu. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Sağlık ekipleri, çene altında bir kurşun girişi tespit ederek genç yaşta hayatını kaybettiğini belirledi.

Özel bir okulda eğitim gören M.M.K.’nın ailesinde herhangi bir sorun bulunmadığı ortaya çıkarken, anne N.K. eve gelerek oğlunun ölüm haberini alınca sinir krizi geçirdi. İlk bulgulara göre, olayın intihar olarak değerlendirildiği ve M.M.K.’nın cenazesinin Adli Tıp Kurumu’na gönderildiği belirtildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yolcu koltuğuna oturup ayaklarıyla direksiyonu kontrol eden sürücü şaşırttı

Sıradaki haber:

Yolcu koltuğuna oturup ayaklarıyla direksiyonu kontrol eden sürücü şaşırttı