h Dolar 34,2718 % -0.02
h Euro 37,0659 % -0.02
h Sterlin 44,3371 % -0.01
h Altın (Gr) 2.990,99 %-1,21
h BIST100 8.714,69 %-1,40
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Konyaaltı bölgesinde yeni doğan bebeklere “Hoş geldin” destek paketi sunuluyor

Konyaaltı bölgesinde yeni doğan bebeklere “Hoş geldin” destek paketi sunuluyor

Konyaaltı Belediyesi, "Hoş Geldin Bebek" projesi kapsamında yeni doğan bebeklere destek paketleri dağıttı. Bebekler için hazırlanan paketler adreslere teslim edildi. Projeyle ilçede bulunan yeni doğan bebek sahipleri destekleniyor. Bebek yardım paketlerinde bebeklerin ihtiyaçlarına yönelik ürünler bulunuyor. Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, projenin daha çok ihtiyaç sahibi ailelere yönelik olduğunu belirtti. Aileler de projeden memnuniyetlerini dile getirerek teşekkür etti.

Konyaaltı Belediyesi, “Hoş Geldin Bebek” projesi kapsamında ilçedeki yeni doğan bebeklere destek paketleri dağıttı. Geçtiğimiz yıl başlatılan proje ile ilçedeki ailelere bebekleri için hazırlanan paketler, belediye ekipleri tarafından evlere teslim edildi. Paketlerde ıslak mendil, ateş ölçer, bebek bezi, şampuan gibi bir bebek için gerekli olan birçok ürün bulunuyor.
Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Konyaaltı’nda yeni doğan bebekleri ve ailelerini önemsediklerini belirterek, geçtiğimiz yıl başlattıkları “Hoş Geldin Bebek” çalışmasının devam ettiğini söyledi. Başkan Esen, proje kapsamında özellikle ihtiyaç sahibi yeni doğan bebek sahiplerine destek paketleri dağıttıklarını ifade etti.
Bebek destek paketi alan bir aile, Konyaaltı Belediyesi’ne başvuruda bulunduğunu ve projenin hayata geçirilmesi için Başkan Semih Esen’e teşekkür etti. Başka bir aile ise “Hoş Geldin Bebek” projesini sosyal medyada gördükten sonra belediyeye başvurduğunu ve ekiplerin hemen gelerek paketi teslim ettiğini dile getirdi.

Odunpazarı Belediyesi, Üç Aylar ve Regaip Kandili vesilesiyle helva dağıtımı gerçekleştirdi.

Sıradaki haber:

Odunpazarı Belediyesi, Üç Aylar ve Regaip Kandili vesilesiyle helva dağıtımı gerçekleştirdi.