h Dolar 34,2760 % 0.04
h Euro 37,0025 % 0.04
h Sterlin 44,3607 % -0.33
h Altın (Gr) 2.992,43 %-1,16
h BIST100 8.714,69 %-1,40
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Konyaaltı ilçesindeki yeni doğan bebeklere destek sağlayan “Hoş Geldin” paketi haberimiz+

Konyaaltı ilçesindeki yeni doğan bebeklere destek sağlayan “Hoş Geldin” paketi haberimiz+

Konyaaltı Belediyesi, yeni doğan bebeklere destek paketleri sunuyor. Belediye ekipleri, “Hoş Geldin Bebek” projesi kapsamında paketleri ailelere teslim ediyor. Paketlerde bebekler için ihtiyaç duyulan ürünler bulunuyor. Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, proje ile yeni doğan bebekleri ve ailelerini önemsediklerini belirtti. Bebek destek paketi alan aileler ise belediyeye teşekkür etti.

Konyaaltı Belediyesi, “Hoş Geldin Bebek” projesi kapsamında, ilçedeki yeni doğan bebek sahiplerine bebekler için hazırlanan destek paketlerini dağıttı.
Konyaaltı Belediyesi tarafından geçen yıl başlatılan “Hoş Geldin Bebek” adlı projenin devam ettiği duyuruldu. Proje kapsamında, ilçedeki ailelere yeni doğan bebekleri için hazırlanan destek paketleri teslim edildi. Belediye ekipleri, paketleri adreslere bireysel olarak ulaştırdı. Destek paketleri içinde, bebekler için gereken ıslak mendilden ateş ölçere, bebek bezinden şampuana kadar birçok ürün bulunuyor.
Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Konyaaltı’nda yeni doğan bebeklere ve ailelerine büyük önem verdiklerini ve bu nedenle geçen yıl “Hoş Geldin Bebek” adı altında bir çalışma başlattıklarını belirtti. Esen, projenin kapsamında daha fazla ihtiyaç sahibi yeni doğan bebek sahiplerine destek paketleri dağıttıklarını ifade etti.
Bebek destek paketini alan Selda Sarı ise kardeşi aracılığıyla Konyaaltı Belediyesi’ne başvurduğunu dile getirdi. Sarı, “Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen’e böyle bir uygulama başlattığı için teşekkür ediyorum” dedi. Caner Boyluoğlu da, “Hoş Geldin Bebek” projesini sosyal medyada gördükten sonra Konyaaltı Belediyesi’ne başvuruda bulunduğunu söyledi. Ekiplerin hızlı bir şekilde paketi kendilerine ulaştırdığını belirten Boyluoğlu, kendilerine teşekkür etti.

Konyaaltı bölgesinde yeni doğan bebeklere “Hoş geldin” destek paketi sunuluyor

Sıradaki haber:

Konyaaltı bölgesinde yeni doğan bebeklere “Hoş geldin” destek paketi sunuluyor