h Dolar 34,1026 % 0.24
h Euro 38,1457 % 0.24
h Sterlin 45,5889 % 0.48
h Altın (Gr) 2.874,39 %1,62
h BIST100 9.900,25 %-0,76
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlara yönelik “Meyve ağaçları budama eğitimi” düzenliyor.

Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlara yönelik “Meyve ağaçları budama eğitimi” düzenliyor.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, KAYMEK aracılığıyla vatandaşlar için ücretsiz olarak Meyve Ağaçları Budama Kursu düzenliyor. Yoğun talep üzerine açılan kurs, kayıtların dolmasıyla birlikte KAYMEK Sümer Tesisleri'nde haftanın 3 günü gerçekleştirilecek. Katılımcılar, meyve ağaçlarının erken meyveye yatması, meyve kalitesi ve sürekliliğinin arttırılması gibi konularda eğitim alacak. Bu kurs sayesinde meyve ağaçlarının verimi ve kalitesi artırılacak.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür A.Ş. (KAYMEK) tarafından düzenlenen bir kurs ile vatandaşlara “Meyve Ağaçları Budama Kursu” sunuyor. İlde halkın ihtiyaçları ve talepleri doğrultusunda sürekli olarak yeni kurslar ve etkinlikler düzenleyen büyükşehir belediyesinin KAYMEK hizmetlerini içeren bu eğitim, yoğun talep üzerine açılmıştır. Kayıtların hızla dolması sebebiyle Meyve Ağaçları Budama Kursu, ücretsiz olarak KAYMEK Sümer Tesisleri’nde pazartesi, çarşamba ve cuma günleri düzenlenecek ve saat 18.00-20.30 arasında gerçekleştirilecektir.

Meyve ağaçlarının verimini artırmak, kalitesini iyileştirmek ve sürekli verim elde etmek amacıyla yoğun talepler doğrultusunda yapılan bu kursun katılımcıları, meyve ağaçlarının erken meyveye yatmasını, meyve kalitesinin ve sürekliliğinin artırılmasını öğreneceklerdir. Budama çeşitlerini, ağaç türüne ve yaşına uygun budama yöntemlerini öğrenerek eğitimden faydalanacaklar.

Arama motorlarında dikkat çekici bir başlık: “Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Vatandaşlara Ücretsiz Meyve Ağaçları Budama Kursu Sunuyor”

Kızıldeniz’deki saldırılar, Tesla fabrikasında üretimi sekteye uğrattı

Sıradaki haber:

Kızıldeniz’deki saldırılar, Tesla fabrikasında üretimi sekteye uğrattı