h Dolar 34,1026 % 0.24
h Euro 38,1457 % 0.24
h Sterlin 45,5889 % 0.48
h Altın (Gr) 2.874,39 %1,62
h BIST100 9.900,25 %-0,76
a
  • Vakit
  • Spor
  • Karşıyaka, transfer çalışmalarına hız verdi!

Karşıyaka, transfer çalışmalarına hız verdi!

Karşıyaka, TFF 3. Lig 2. Grup'ta liderlik yarışında olan Batman Petrolspor'un gerisinde 4. sırada yer aldığı ara transfer döneminde takviyeler yaptı. Yeşil-kırmızılı ekip, Mehmet Alaeddinoğlu, Şeref Özcan ve Erdem Gökçe'yi kadrosuna kattı. Bu transferlerin yanı sıra Karşıyaka'nın, ara transfer dönemi sona erene kadar daha fazla takviye yapması bekleniyor.

Karşıyaka, TFF 3. Lig 2. Grup takımlarından biri olarak transfer sezonunun açılmasıyla birlikte üç yeni oyuncuyu kadrosuna kattığını duyurdu. Erdem Gökçe, Şeref Özcan ve Mehmet Alaeddinoğlu, Yeşil-kırmızılıların transfer listesinde yer aldı.

Karşıyaka, TFF 3. Lig 2. Grup’ta şampiyonluk hedefiyle sezona başlamış ancak istedikleri sonuçları alamamıştı. İlk yarıyı liderin 7 puan gerisinde 4. sırada tamamlayan ekip, bu durumu düzeltmek için transfer döneminin açılmasıyla birlikte harekete geçti. Teknik Direktör Erkan Sözeri’nin raporları doğrultusunda eksik bölgelere takviye oyuncuları transfer eden Karşıyaka, 33 yaşındaki ofansif orta saha oyuncusu Mehmet Alaeddinoğlu’nu 1.5 yıllığına kadrosuna kattı. Ayrıca 27 yaşındaki kanat oyuncusu Şeref Özcan, Boluspor’dan transfer edilirken, 20 yaşındaki sağ bek Erdem Gökçe ise Eyüpspor’dan sezon sonuna kadar kiralık olarak transfer edildi.

Karşıyaka’nın transfer çalışmaları henüz sona ermemiş olup, takıma daha önemli takviyelerin yapılması bekleniyor. Transfer sezonu sona erene kadar Yeşil-kırmızılı ekip, kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdürecek.

Arda Güler’in Tivibu’da ilk El Clasico deneyimi yaşayacak!

Sıradaki haber:

Arda Güler’in Tivibu’da ilk El Clasico deneyimi yaşayacak!