h Dolar 34,1026 % 0.24
h Euro 38,1457 % 0.24
h Sterlin 45,5889 % 0.48
h Altın (Gr) 2.874,39 %1,62
h BIST100 9.900,25 %-0,76
a
  • Vakit
  • Spor
  • Bandırma ilçesinde, spor güvenlik kurulu toplantısı gerçekleştirildi

Bandırma ilçesinde, spor güvenlik kurulu toplantısı gerçekleştirildi

Bandırma Kaymakamı Engin Aksakal başkanlığında gerçekleştirilen ilçe spor güvenliği toplantısında, Trendyol 1. Lig'in ikinci devresi öncesi alınacak tedbirler görüşüldü. Bandırma Basketbol Kulübü, fiziki şartların yetersizliği nedeniyle müsabakalarını Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi alanında oynayacak. Toplantıya, ilçe güvenlik birimleri ve spor kulübü temsilcileri katıldı. Kaymakam Aksakal, futbol maçlarında yaşanan olayları engellemek için önlemler alacaklarını belirtti ve sezonun sorunsuz geçmesi için çalışacaklarını vurguladı.

Trendyol 1. Lig sezonunun ikinci yarısına hazırlık olarak, Bandırma’da yapılacak spor müsabakaları öncesinde alınacak tedbirlerin görüşüldüğü ilçe spor güvenliği toplantısı, Bandırma Kaymakamlığı’nın toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Bandırma Kaymakamı Engin Aksakal başkanlığında gerçekleşen toplantıda, Bandırma Basketbol Kulübü maçlarının fiziki şartların yetersizliği nedeniyle Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi alanında bulunan 3 bin 500 kişilik bir alanda oynanmasına karar verildi. 13 Ocak Cumartesi günü saat 13.30’da Trendyol 1. Lig’in ikinci yarısında Bandırmaspor, evinde Erzurumspor’u ağırlayacak. İkinci yarı öncesi Bandırma’da olası güvenlik sorunları ve bu sorunlarla ilgili alınabilecek önlemler ile genel güvenlik konusunda yapılacak çalışmalar görüşüldü.

Bandırma Kaymakamı Engin Aksakal’ın başkanlık ettiği toplantıya, Bandırma İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ahmet Tunç, İlçe Emniyet Müdürü Mesut Demirdaş, İlçe Emniyet Müdür Vekili Emniyet Amiri Faruk Bağcı, Gençlik İlçe Spor Müdürü Hüseyin Elüstü, İlçe Sağlık, Bandırmaspor Kulübü temsilcileri, Ticaret Borsası Genel Sekreteri Ertunç İşbay, Bandırma Belediyesi Zabıta Serhat Ekinci ve özel güvenlik birimi temsilcileri katıldı.

Bandırma Kaymakamı Engin Aksakal toplantıda yaptığı konuşmada, “Bandırma’da Trendyol 1. Lig 2023-2024 sezonunun ikinci yarısı 14 Ocak Pazar günü saat 13.30’da başlayacak. Basketbol ve voleybol maçlarında taraftarlar daha sakin olurken, futbol karşılaşmalarında bu sakinlik görülmüyor. Taraftarlar takımın galibiyeti istiyor. İlk yarıda bazı olumsuzluklar yaşandı. Bandırmaspor olarak seviyemizi koruyoruz. Bandırmaspor Başkanı Onur Göçmez’in sükuneti taraftara da etki ediyor. Saygı ve sevgi içinde yönetilmek özellikle alkollü kişilerin stadyuma alınmaması gerekiyor. Alkollü kişiler bazen olumsuz davranışlar sergileyebiliyor. Bandırmaspor camiası olarak genel olarak büyük sorunlar yaşamamış olsak da, yine de gerekli önlemleri alacağız. İlçemizde huzur ve güvenliği sağlamak amacıyla ilgili birimlerle koordinasyonu sağlamak ve süreci düzenli bir şekilde yönetmek gerekiyor. Sorumluluklarımızı layıkıyla yerine getireceğiz. Lig daha güvenli olması için emniyet tedbirlerini almamız gerekiyor. 2023-2024 Trendyol 1. Lig sezonunda ev sahibi olduğumuz maçları takımların risk durumlarını ve sorunsuz takımları analiz ederek, sorunsuz bir şekilde ligi tamamlayacağız” şeklinde konuştu.

Trendyol Süper Lig’in 20. haftasında İstanbulspor ile Konyaspor arasında yapılacak maçta hakem Halil Umut Meler görev yapacak.

Sıradaki haber:

Trendyol Süper Lig’in 20. haftasında İstanbulspor ile Konyaspor arasında yapılacak maçta hakem Halil Umut Meler görev yapacak.