h Dolar 34,0340 % -0.12
h Euro 38,0560 % -0.12
h Sterlin 45,3217 % 0.58
h Altın (Gr) 2.830,39 %1,00
h BIST100 9.975,61 %2,06
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • SOSYALFEST Bilgilendirme Toplantıları Hız Kesmeden Devam Ediyor

SOSYALFEST Bilgilendirme Toplantıları Hız Kesmeden Devam Ediyor

Karabük Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenecek olan Türkiye'nin ilk sosyal bilimler festivali olan SOSYALFEST için tanıtım ve bilgilendirme toplantıları yapılmaktadır. Ankara'daki birçok üniversitede, etkinliğin detayları ve katılım yöntemleri hakkında öğrencilere bilgi verilmektedir. Proje, sosyal bilimler alanındaki çalışmaların çeşitli konularda tanıtılmasını hedeflemektedir ve öğrenciler de kendi projeleriyle festival ve yarışmalara katılmaya davet edilmektedir.

Türkiye’nin ilk ulusal ve uluslararası Sosyal Bilimler Festivali (SOSYALFEST), Karabük Üniversitesi (KBÜ) ev sahipliğinde 2-3 Mart 2024 tarihlerinde düzenlenecek. Festivalin tanıtım ve bilgilendirme toplantıları ise devam ediyor.

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi, Ankara Üniversitesi, Ankara Medipol Üniversitesi, Kastamonu Üniversitesi, Bartın Üniversitesi, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi ve Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nde, etkinliğin detayları, içeriği ve katılım yöntemleri öğrencilere aktarıldı.

KBÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Solmaz, Ankara Medipol Üniversitesi’nde senato üyelerine, KBÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsmail Rakıp Karaş ve KBÜ Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ersin Müezzinoğlu Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi’nde, KBÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Elif Çepni Ankara Üniversitesi’nde, KBÜ Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Zeynep Özcan Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nde, KBÜ Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ersin Müezzinoğlu Kastamonu Üniversitesi ve Bartın Üniversitesi’nde, KBÜ Teknoloji Transfer Ofisi’nden Mühendis Yılmaz Olcay ise Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi’nde festival kapsamında yapılacak çalışmalar, etkinlikler ve programlar hakkında bilgi verdi.

Proje, sosyal bilimler alanında yapılacak çalışmaların kültürden sanata geniş bir yelpazede tanıtılmasını hedeflemektedir. Öğrenciler de projeleriyle festival yarışmalarına ve etkinliklerine katılım için davet edildi.

Üniversite öğrencilerinin engelleri aşan sorumluluk projesi hakkında haber veriyoruz

Sıradaki haber:

Üniversite öğrencilerinin engelleri aşan sorumluluk projesi hakkında haber veriyoruz