h Dolar 34,1026 % 0.24
h Euro 38,1457 % 0.24
h Sterlin 45,5889 % 0.48
h Altın (Gr) 2.874,39 %1,62
h BIST100 9.900,25 %-0,76
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Bakan Göktaş, “Cumhuriyet’in 100. yılında gerçekleştireceğimiz her adımın tarihi bir öneme sahip olduğunun bilincinde olarak çalışıyoruz” dedi.

Bakan Göktaş, “Cumhuriyet’in 100. yılında gerçekleştireceğimiz her adımın tarihi bir öneme sahip olduğunun bilincinde olarak çalışıyoruz” dedi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "100’üncü Yıl Sivil Toplum Vizyon Çalıştayı"nda, sivil toplumun önemine ve yeni dönem stratejilerine değindiğini belirtti. Göktaş, Türkiye'nin sivil toplum açısından zengin bir mirasa sahip olduğunu vurgulayarak, geçmiş tecrübelerden yararlanarak yeni dönemin stratejilerini belirleyeceklerini söyledi. Ayrıca, sivil toplumun kamu, özel sektör ve devletle iş birliğinin acil durumlarda hayati bir öneme sahip olduğunu ifade etti. Bakan Göktaş, sivil toplumun taleplerini dile getirme ve politika yapım süreçlerine katılma hakkının önemine dikkat çekti. Çalıştayda, sektörde karşılaşılan zorluklar tartışılacak ve çözüm yolları bulunacak. Göktaş, bu çalışmaların Cumhuriyet'in 100. yılında atılan tarihi bir adım olacağını belirtti.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, “100’üncü Yıl Sivil Toplum Vizyon Çalıştayı”nda yaptığı konuşmada, sivil toplumla iş birliğini artırmak için yeni stratejiler belirleyeceklerini ve Cumhuriyet’in 100. yılında atacakları adımların tarihi bir öneme sahip olduğunu belirtti. Bakan Göktaş, Türkiye’nin sivil toplum açısından zengin bir mirasa sahip olduğunu vurgulayarak, afet ve acil durumlarda sivil toplum kuruluşlarıyla iş birliği yaptıklarını ifade etti. Bakan Göktaş, sivil toplumun politika yapım süreçlerine katılımının önemine değinerek, yeni dönemin stratejilerini belirlemek için geçmiş deneyimlerden yola çıkacaklarını söyledi. Çalıştayın alanında uzman isimlerin katılımıyla gerçekleştiğini ve sektörde karşılaşılan zorlukları tartışmayı ve politikaları şekillendirmeyi amaçladığını belirtti. Bu çalıştayın verimli çalışmalara vesile olmasını dilediğini sözlerine ekledi.

Kocasinan, senenin her ayında, haşerelere karşı tedbirler alıyor

Sıradaki haber:

Kocasinan, senenin her ayında, haşerelere karşı tedbirler alıyor