h Dolar 34,0816 % 0.15
h Euro 38,1569 % 0.15
h Sterlin 45,3424 % -0.02
h Altın (Gr) 2.832,21 %0,12
h BIST100 9.975,61 %2,06
a
  • Vakit
  • Sağlık
  • Lokman Hekim Van Hastanesi’nin Acil Servisi Modern İç Tasarıma Kavuştu

Lokman Hekim Van Hastanesi’nin Acil Servisi Modern İç Tasarıma Kavuştu

Lokman Hekim Van Hastanesi, son teknolojiyle donatılmış acil servisini yeniledi. Açılışa Van Valisi Ozan Balcı ve büyükşehir belediye başkan vekili de katılarak hastane yönetimini tebrik etti. Yenilenen acil serviste 15 yataklı müşahede alanı ve modern tıbbi cihazlar bulunuyor. Hastane yönetimi, daha iyi ve kaliteli hizmet sunmayı hedeflediklerini belirtti.

Lokman Hekim Van Hastanesi, son teknoloji kullanılarak yenilenen acil servisinin açılışını gerçekleştirdi.

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ozan Balcı’nın kurdeleyi kestiği açılış töreninde, hastanenin halka ve hastalara sağladığı değerli hizmetler için teşekkür edildi. Ozan Balcı, doktorlardan, sağlık çalışanlarından ve temizlik personeline kadar herkese güç ve kuvvet dileyerek, hastanenin şehre değer katacağını belirtti.

Lokman Hekim Van Hastanesi Genel Müdürü Fatih Doğan ise acil servisinin 423 metrekarelik bir alanda revize edildiğini açıkladı. Yenileme çalışmalarının hastalara daha iyi hizmet sunma amacı taşıdığını dile getiren Doğan, acil serviste 15 yataklı müşahede alanı, CPR alanı ve muayene kabinlerinin bulunduğunu vurguladı. Yenilenen acil servis sayesinde hastaların daha konforlu bir hizmet aldığını belirten Doğan, daha iyi ve kaliteli hizmet sunmayı hedeflediklerini ifade etti.

Son teknolojiye sahip tıbbi cihazlarla donatılan acil servis açılışına Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ozan Balcı, İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, Lokman Hekim Hastaneleri Grup CEO’su Süleyman Alper İnceöz ve Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Celil Göçer, Dış İlişkiler ve Uluslararası Hizmetler Direktörü Hakan Süslü, Lokman Hekim Van Hastanesi Genel Müdürü Fatih Doğan, Hastane Başhekimi Doç. Dr. Veli Avcı ve diğer kamu kurum ve kuruluş temsilcileri katıldı.

Robotik Cerrahi Hasta İyileşmesini Hızlandırıyor

Sıradaki haber:

Robotik Cerrahi Hasta İyileşmesini Hızlandırıyor