h Dolar 34,1152 % 0.28
h Euro 38,1457 % 0.28
h Sterlin 45,4902 % 0.38
h Altın (Gr) 2.875,18 %1,64
h BIST100 9.900,25 %-0,76
a

Arnavutköy’de bir marketin önündeki paletleri çalan hırsızlar, güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, kamyonetten inen bir kişinin işletme sahibiyle konuşurken, diğer hırsızın da 4 paleti çaldığı görüldü. Paletlerin toplam değeri ise 5 bin TL olarak belirlendi. İşletme sahibi, olayı polise bildirerek şikayetçi oldu.

Olay, Arnavutköy Taşoluk Mahallesi’nde dün öğle saatlerinde meydana geldi. İki kişilik bir grup, kamyoneti marketin önüne park etti. Başka bir hırsız, markete girip alışveriş yaparak işletme sahibini meşgul etmeye çalıştı. Bu sırada diğer hırsız, dükkanın önünde bulunan ve değeri 5 bin TL olan 4 paleti çalmayı başardı. Hırsızlık anı, güvenlik kamerası tarafından anbean kaydedildi. İşletme sahibi, daha önce de benzer şekilde palet hırsızlıkları yaşandığını belirterek polise başvurdu.

Market işletmecisi Sinan Turan, konuyla ilgili olarak şunları söyledi: “Paletleri buraya yığdık. Kamyon gelip kendi malıymış gibi paletleri alıp götürdü. Ne zaman fark ettik, firma sahibi paletlerini sorunca ortaya çıktı. Biri gelip bizi oyalarken, diğeri de paletleri yüklüyor. Bu paletlerle bize ürün gelmişti ve boşalttıktan sonra buraya koyduk. Daha önce de birkaç kez hırsızlık yaşandı. Emniyete gidip şikayette bulundum.”

Van’da kesinleşmiş hapis cezası bulunan 6 kişi gözaltına alındı

Sıradaki haber:

Van’da kesinleşmiş hapis cezası bulunan 6 kişi gözaltına alındı