h Dolar 34,2515 % -0.03
h Euro 37,0372 % -0.03
h Sterlin 44,5355 % 0.06
h Altın (Gr) 3.028,09 %0,02
h BIST100 8.838,60 %2,13
a
  • Vakit
  • Yaşam
  • Akyaka’da kapalı olan 5 köy yolunun açılmasıyla ulaşım sağlandı

Akyaka’da kapalı olan 5 köy yolunun açılmasıyla ulaşım sağlandı

Akyaka'da etkili olan kar ve tipi nedeniyle Boyuntaş, Cebeci, İbiş, Kayadöven ve Süngüdresi köylerinin yolları ulaşıma kapanmıştı. Ancak İl Özel İdaresi karla mücadele ekiplerinin çalışmaları sonucunda köy yolları yeniden açıldı. Kar yığınları ise iş makineleri tarafından yol kenarına taşındı.

Akyaka ilçesinde etkili olan kar yağışı ve tipi nedeniyle ulaşımı engellenen 5 köy yolunun açılmasıyla ilgili haberimiz var.

Kars’ın Akyaka ilçesine bağlı Boyuntaş, Cebeci, İbiş, Kayadöven ve Süngüdresi köylerinin yolları kar ve tipi nedeniyle kapanmıştı. İhbarı alan İl Özel İdaresi karla mücadele ekipleri acil olarak harekete geçti ve köy yollarının açılması için çalışmalara başladı.

Erken saatlerde başlayan çalışmalar sayesinde Boyuntaş, Cebeci, İbiş, Kayadöven ve Süngüdresi köylerinin yolları yeniden ulaşıma açıldı. Bu sayede köy sakinleri mağdur olmaktan kurtulmuş oldu.

İl Özel İdaresi ekipleri, köy yollarında kontrollerini sürdürürken, kar yığınlarının da iş makineleri yardımıyla yol kenarına taşındığı bilgisi edinildi.

Tutuk, Yalova Belediye Binası’nın kentsel dönüşüm açısından örnek teşkil edeceğini belirtti.

Sıradaki haber:

Tutuk, Yalova Belediye Binası’nın kentsel dönüşüm açısından örnek teşkil edeceğini belirtti.