h Dolar 34,0838 % 0.18
h Euro 38,0957 % 0.18
h Sterlin 45,3369 % 0.03
h Altın (Gr) 2.841,59 %0,45
h BIST100 9.975,61 %2,06
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Dumlupınar’da cami görevlilerine etkili hutbe sunumu eğitimi düzenlendi

Dumlupınar’da cami görevlilerine etkili hutbe sunumu eğitimi düzenlendi

Dumlupınar İlçe Müftülüğü, cami görevlilerine etkili hutbe sunumu semineri düzenledi. Müftülük tarafından 24 saat boyunca gerçekleştirilen seminerde, İlçe Müftüsü M. Emin Olgun'un irşadın önemi hakkında ders verdi. Seminer, İlçe Vaizi Mesut Ihlamur'un rehberliğinde tamamlandı. Katılımcılara başarı ve katılım belgeleri verildi. Müftü Olgun, seminerin cami görevlilerinin mesleki liyakatlarını artırmasına katkı sağlamasını umduğunu belirtti.

Dumlupınar İlçe Müftülüğü, cami görevlilerinin vaaz ve hutbelerini daha etkili bir şekilde sunabilmelerini sağlamak amacıyla 13 cami görevlisine etkili hutbe sunumu semineri düzenledi. İlçe Müftüsü M. Emin Olgun tarafından verilen seminer, irşadın anlam ve önemi konulu bir ders ile başladı ve İlçe Vaizi Mesut Ihlamur tarafından rehberlik edildi. Seminer sonunda katılımcılara başarı ve katılım belgeleri İlçe Müftülüğü toplantı salonunda İlçe Müftüsü M. Emin Olgun tarafından takdim edildi.
Seminerde görev alan cami görevlilerine gayretlerinden dolayı teşekkür eden İlçe Müftüsü M. Emin Olgun, seminerin mesleki bilgilerini artırmalarına katkıda bulunduğunu dile getirdi.

Osmaniye’de yasaklı kuş satışı yapan iş yerine yüksek para cezası verildi

Sıradaki haber:

Osmaniye’de yasaklı kuş satışı yapan iş yerine yüksek para cezası verildi