h Dolar 34,2614 % 0
h Euro 37,0313 % 0
h Sterlin 44,5695 % 0.11
h Altın (Gr) 3.014,56 %-0,42
h BIST100 8.838,60 %2,13
a
  • Vakit
  • Yaşam
  • Şanlıurfa’da sis ve yağmur etkisi hissediliyor

Şanlıurfa’da sis ve yağmur etkisi hissediliyor

Şanlıurfa'da yoğun sis ve yağmur etkisi devam ediyor. Sis, şehir merkezinde ve kırsal bölgelerde görüş mesafesini düşürdü. Özellikle Şanlıurfa - Diyarbakır, Adıyaman, Gaziantep ve Mardin karayolu üzerinde sürücüler araçlarının farlarını açarak ilerlemek zorunda kaldı. Trafik ekipleri, sürücüleri dikkatli olmaları konusunda uyarırken, özellikle takip mesafesine dikkat etmeleri gerektiğini belirtti. Yağışlı ve sisli hava nedeniyle Şanlıurfa'da güne zorlu koşullarda başlandı.

Şanlıurfa’da Sis ve Yağış Trafiği Etkiledi

Şanlıurfa’da meydana gelen yoğun sis ve ardından gelen yağışlar, sürücülerin güvenliğini tehlikeye attı. Yollardaki görüş mesafesi kısıtlı olduğu için sürücüler, farlarını açarak ilerlemek zorunda kaldı.

Sis, şehir merkezinde ve kırsal bölgelerde etkisini sürdürüyor. Şanlıurfa – Diyarbakır, Adıyaman, Gaziantep ve Mardin karayollarında görüş mesafesi yer yer 15 metreye kadar düştü. Trafik ekipleri, sürücülerin takip mesafesini korumaları ve hız limitlerine uymaları konusunda uyarılarda bulundu.

Şanlıurfa’daki sis ve yağışlı hava, vatandaşların günlük hayatını etkilerken, sürücülerin de tedbirli olması gerekiyor. Sisli ve yağışlı havalarda araç kullanırken, farkındalık yaratmak ve diğer sürücüleri uyarmak için farları doğru şekilde kullanmak hayati öneme sahip. Trafik kurallarına riayet etmek gerektiği unutulmamalıdır.

Akyaka’da kapalı olan 5 köy yolunun açılmasıyla ulaşım sağlandı

Sıradaki haber:

Akyaka’da kapalı olan 5 köy yolunun açılmasıyla ulaşım sağlandı