h Dolar 34,0953 % 0.18
h Euro 38,0923 % 0.18
h Sterlin 45,3536 % 0.02
h Altın (Gr) 2.833,59 %0,17
h BIST100 9.975,61 %2,06
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Aracıyla Habur Çayı’na düşen uzman çavuşu köylüler kurtardı

Aracıyla Habur Çayı’na düşen uzman çavuşu köylüler kurtardı

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde lastiği patlayan otomobil Habur Çayı'na uçtu. Kazada yaralanan uzman çavuş, donmak üzereyken köylüler tarafından bulunduğu yerden çıkarılarak, sağlık ekiplerine teslim edildi. Araç suyun altında kaldı ve köylüler tarafından çıkarılması için çalışmalar başlatıldı.

Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde meydana gelen bir kaza sonucunda lastiği patlayan bir otomobil, Habur Çayı’na uçtu. Kazada yaralanan bir uzman çavuş, donmak üzereyken köylüler tarafından kurtarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi.

Edinilen bilgilere göre, dün akşam saatlerinde Beytüşşebap ilçesine bağlı Taşarası köyünde seyir halinde olan bir otomobilin lastiği patladı ve araç şarampole yuvarlanarak Habur Çayı’na düştü. Ters dönen araçtan kendi imkanlarıyla çıkan sürücü, köylüler tarafından 5 saat sonra bulundu. Uzman çavuşun donmak üzere olduğunu gören köylüler, hemen yardım çağrısında bulundu. Köylüler aracı terk eden uzman çavuşu bulunduğu yerden çıkararak sağlık ekiplerine teslim etti. Kazanın meydana geldiği bölgede bekleyen köylüler ise otomobilin Habur Çayı’ndan çıkarılması için çalışma başlattı.

Oymakaya Köyü Muhtarı Abdulselam Ecer, “Dün akşam saatlerinde bir kaza olduğunu duyduk. Hemen köyde anons yapıp herkesi çağırdık. Yaklaşık 6 saat boyunca karşı tarafta kalan uzman çavuşun kazaya karıştığını ve buz gibi sudan kendi başına çıktığını biliyoruz. Köylüler, karlı ve buz gibi havada karşıya geçip yaralıyı kurtardı. 112 ekiplerine teslim ettik. Şu anda aracın yanındayız, araç suyun altında. Şükür ki yaralının durumu iyi” şeklinde konuştu.

Tokat Belediye Meclis Üyesi Şadi İşeri’nin cenaze törenine kalabalık bir katılım gerçekleşti

Sıradaki haber:

Tokat Belediye Meclis Üyesi Şadi İşeri’nin cenaze törenine kalabalık bir katılım gerçekleşti