h Dolar 34,1004 % 0.19
h Euro 38,1282 % 0.19
h Sterlin 45,3803 % 0.05
h Altın (Gr) 2.833,31 %0,16
h BIST100 9.975,61 %2,06
a
  • Vakit
  • Gündem
  • 5 çocuğun tehlikeli serüveni: Tramvayın arkasına tutunarak tehlikeli bir yolculuk

5 çocuğun tehlikeli serüveni: Tramvayın arkasına tutunarak tehlikeli bir yolculuk

Eskişehir'de seyir halindeki tramvayın arkasına tutunan 5 çocuk, şaşkınlık yarattı. İsmet İnönü 1 Caddesi üzerinde hareket eden tramvayın arkasına tutunan çocuklar, yaklaşık 2 metrelik noktada tehlikeli bir şekilde yolculuk yaptı. Bazı vatandaşlar bu durumu görünce şaşkınlık yaşadı. Bir vatandaş ise cep telefonu kamerasıyla çocukların tramvay arkasındaki tehlikeli oyununu fotoğrafladı.

Eskişehir’de, seyir halindeki bir tramvayın arkasına tutunarak ilerleyen 5 çocuk, çevredeki insanları şaşkına çevirdi. İsmet İnönü 1 Caddesi’nde gerçekleşen olayda, bir grup çocuk, tramvayın arka kısmına tutunarak riskli bir şekilde yolculuk yapmaya başladı. Bu tehlikeli oyunu gören bazı vatandaşlar ise hayretlerini gizleyemedi. Olayı cep telefonu kamerasıyla kaydeden bir vatandaşın fotoğrafları, çocukların tramvay arkasında yaptıkları tehlikeli eylemi belgeledi.

Mersin’de meydana gelen boğulma olayında, hayatı tehlikeye giren bir çocuk daha kalbi durduktan sonra hayata geri döndürüldü.

Sıradaki haber:

Mersin’de meydana gelen boğulma olayında, hayatı tehlikeye giren bir çocuk daha kalbi durduktan sonra hayata geri döndürüldü.