h Dolar 34,1140 % 0.28
h Euro 38,1240 % 0.28
h Sterlin 45,4098 % 0.22
h Altın (Gr) 2.857,83 %1,02
h BIST100 9.962,83 %-0,13
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Muğla’da hastanede tedavi gören çocuklar için kitap okuma etkinliği düzenlendi

Muğla’da hastanede tedavi gören çocuklar için kitap okuma etkinliği düzenlendi

Muğla'da Şifa Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenleri, hasta çocuklara kitap okuma etkinliği düzenledi. Proje kapsamında çocuklara kitaplar hediye edilirken, hastanede bulunan kütüphaneye de kitap bağışı yapıldı. Amacı, hasta çocukların motivasyonunu artırmak ve okuma alışkanlığı kazandırmak olan etkinlik, büyük ilgi gördü. Muğla Valisi İdris Akbıyık'ın himayelerinde gerçekleştirilen etkinlik, başarılı bir şekilde tamamlandı.

Muğla’da, Şifa Hatun Muğla Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenleri, hasta çocukların kitap alışkanlığını geliştirmek amacıyla bir etkinlik düzenledi. Muğla Valisi İdris Akbıyık’ın himayeleriyle gerçekleştirilen etkinlik kapsamında, Menteşe ilçesinde bulunan Şifa Hatun Muğla Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenleri, Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören çocuklara kitap okuma etkinliği gerçekleştirdi. Proje kapsamında hasta çocukların motivasyonunu artırmak ve kitap okuma alışkanlığı kazandırmak amacıyla çocuklara kitaplar hediye edildi. Ayrıca okul tarafından hastanede bulunan kütüphaneye kitap bağışı yapıldı.

Şifa Hatun Muğla Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Hülya Büyükavcu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Sağlık Hizmetleri alan öğrencilerimiz, Mesleki Eğitim dersi kapsamında işletmelere haftada 3 gün staj yapmaktadır. Bu sebeple hastane yöneticileriyle iletişime geçerek ‘Bir Kitap Bir İnsan Projesi’ çerçevesinde Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yatarak tedavi gören çocuklara okulumuz öğrencileriyle birlikte kitap okuma etkinliği düzenledik. Amacımız, hasta çocukların hastanede keyifli zaman geçirmelerini sağlamak, üzüntü ve sıkıntılarını hafifletmek ve kitap okumayı seven bir nesil yetiştirmek. Bu amaçla hasta çocuklara kitap hediye ettik ve çocuk servisinde bulunan kitaplığa da kitap bağışında bulunduk” şeklinde konuştu.

Mesut Ergin, Kırsal Mahallelerde Başkanlığını Yürütecek

Sıradaki haber:

Mesut Ergin, Kırsal Mahallelerde Başkanlığını Yürütecek