h Dolar 34,2892 % 0.49
h Euro 37,2128 % 0.49
h Sterlin 44,7896 % 0.83
h Altın (Gr) 2.979,74 %0,87
h BIST100 9.054,23 %0,58
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Başkan Oktay, adaylık konusunda hiç tereddüt etmediğini belirtti

Başkan Oktay, adaylık konusunda hiç tereddüt etmediğini belirtti

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yerel basın mensuplarıyla bir araya geldi ve önümüzdeki yerel seçimlerde zorlu bir döneme girileceğini belirtti. Başkan Oktay, Marmaris'in geçmişte yaşadığı doğal afetlerde belediyeye destek olması gereken kurumların imtina gösterdiğini ifade etti ve yeni dönemde Büyükşehir Belediyesiyle sorunları hızlı bir şekilde çözeceklerini umduğunu belirtti. Ayrıca Oktay, Marmaris'in önemli kazanımlar elde ettiğini ve bu çalışmaların devam edeceğini söyledi.

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Marmaris’te görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldi. Başkan Oktay, gazetecilere kahvaltı düzenleyerek gündemle ilgili açıklamalarda bulundu. İlerleyen süreçte yapılacak olan yerel seçimler öncesinde zorlu bir döneme girileceğini belirten Oktay, güzel bir seçim dönemi geçirmeyi diledi.

Başkan Oktay, CHP Genel Merkezi’nin çalışmalarının devam ettiğini söyleyerek, kendisi adına hiçbir şüphe duymadan devam edeceklerini ifade etti. Oktay, yapılan işlerin ve performansın ortada olduğunu vurgulayarak, pandemi, yangın, sel ve depremler gibi birçok felakete rağmen hizmet üretmekten geri durmadıklarını dile getirdi. Geçmişten gelen sorunların bir kısmını çözdüklerini belirten Oktay, yetki alanları dışında bile kentin sorunlarına çözüm bulmak adına her zaman çalıştıklarını ifade etti. Önümüzdeki dönemde de bu şekilde devam edeceklerinin altını çizdi.

Doğal afetlerde Marmaris Belediyesi’ne destek olması gereken bazı kurumların bu konuda isteksiz davrandığını belirten Oktay, yeni dönemde Büyükşehir Belediyesi’ne CHP’den seçilecek yeni belediye başkanıyla birlikte bu sorunları çözeceklerini ve Marmaris’in yaşam kalitesini daha da artıracaklarını umut ettiklerini söyledi.

Başkan Oktay, konuşmasında Ekim ayında gerçekleştirilen yerel basın çalıştayından da bahsetti. İki kez Türkiye’nin farklı yerlerinden basın çalışanlarını Marmaris’e davet ettiklerini ve onların sorunlarının gerekli yerlere iletilmesine yardımcı olduklarını belirten Oktay, çalıştayı sürdüreceklerini ifade etti.

Marmaris için önemli kazanımlar elde ettiklerini ve bundan sonra da bu kazanımların devam edeceğini belirten Başkan Oktay, adaylık konusunda herhangi bir şüphesi olmadığını sözlerine ekledi.

Ayasofya Camii’nde 15 Ocak’ta yeni düzenleme başlıyor

Sıradaki haber:

Ayasofya Camii’nde 15 Ocak’ta yeni düzenleme başlıyor